Αμερικανός τουρίστας Αμοργός: Εξελίξεις και Συγγνώμη από την Σύντροφό του

Αμερικανός τουρίστας Αμοργός: Εξελίξεις και Συγγνώμη από την Σύντροφό του

Αυτές τις μέρες στην όμορφη Αμοργό, συνεχίζονται οι έρευνες για τον 59χρονο Αμερικανό Έρικ Κάλιμπετ, που εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου. Η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσέιν, αναφέρει με αισιοδοξία ότι εξακολουθούν οι έρευνες με τη χρήση drones από ειδικούς από την Καλιφόρνια.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που εξέφρασε την απογοήτευσή της στη New York Post, καίγοντας τις αρχές για έλλειψη προόδου, όμως μετά ανακάλεσε τα λόγια της.

amorgos 1 1

«Θέλω πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη από όσους πληγώθηκαν»

Στη δημόσια ανάρτησή της, η Λεσέιν εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν κακή διάθεση. Ευγνώμον για την υποστήριξη που λαμβάνουν, δηλώνει πως αφοσιώνεται να βρει τον Άλμπερτ και να τον φέρει πίσω με ασφάλεια.

amorgos2

Τι αναφέρθηκε από τη σύντροφό του που εξαφανίστηκε

Η Λεσέιν ταξίδεψε για να βρει τον Έρικ μαζί με συνεργάτες από την ομάδα έρευνας της Λος Άντζελες. Με καθημερινές έρευνες σε όλο το νησί, αναζητούν απεγνωσμένα τον Albert. Παρά την αντίσταση του καιρού, συνεχίζουν ακατάπαυστα.

Παρόλες τις προσπάθειές τους, η Λεσέιν εκφράζει αγανάκτηση για την έλλειψη υποστήριξης από τις αρχές του νησιού, καταγγέλλοντας την ανεπαρκή χρήση αεροσκαφών και σκύλων-ανιχνευτών.

Οι φίλοι του Albert συνεχίζουν τις έρευνές τους πρωί και βράδυ, ενώ η κρίσιμη κατάσταση της αναζήτησης καθιστά την ανακοίνωση εύρεσης πιο αβέβαιη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ