Αγρότες Θεσσαλονίκη – Agrotica: Υπό πολιορκία η Έκθεση – Εκατοντάδες τρακτέρ έξω από τη ΔΕΘ

Αγρότες Θεσσαλονίκη – Agrotica: Υπό πολιορκία η Έκθεση – Εκατοντάδες τρακτέρ έξω από τη ΔΕΘ

Αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησαν εντυπωσιακή παρέλαση με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Έκθεσης Agrotica. Τρακτέρ από διάφορες περιοχές πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, φέρνοντας τα αιτήματά τους για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Αγρότες από διάφορες περιοχές κατέφθασαν στην Έκθεση Agrotica, πραγματοποιώντας παρέλαση με τα τρακτέρ τους. Η παρέλαση ξεκίνησε από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, φτάνοντας στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνουν έως την λήξη της έκθεσης την Κυριακή 4/2.

Έχοντας πάνω από εκατό τρακτέρ, οι αγρότες παρέστησαν τη συνολική τους δύναμη και σηματοδότησαν την ανησυχία τους για το μέλλον του αγροτικού κλάδου.

Αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία μέσα στους χώρους της Agrotica

Οι αγρότες από διάφορες περιοχές στην Θεσσαλονίκη προέβησαν σε πορεία με τα τρακτέρ τους μέσα στην Έκθεση Agrotica, όπου θα υπάρξουν ομιλίες για τα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, πριν παραδώσουν ψήφισμα στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Για δύο ώρες απέκλεισαν οι αγρότες την εθνική οδό στην Αταλάντη

Οι αγρότες από την Αταλάντη απέκλεισαν για δύο ώρες την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στον αγροτικό τομέα. Στη συνέχεια, μελισσοκόμοι συγκεντρώθηκαν στη Λαμία, δημιουργώντας κομβόι με οχήματα, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους.

Μηχανοκίνητη πορεία μελισσοκόμων σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη

Μελισσοκόμοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη, επιδιώκοντας να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Είμαστε υπέρ της παύσης του καθεστώτος της αγρανάπαυσης»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε τη στήριξή του προς την πρόταση περί παύσης του καθεστώτος της αγρανάπαυσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την δέσμευσή του να αντιμετωπίσει τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ