Άγριο ξυλοδαρμό στην Λεωφόρο Θηβών, Αιγάλεω: Γυναίκα περιγράφει την επίθεση

Άγριο ξυλοδαρμό στην Λεωφόρο Θηβών, Αιγάλεω: Γυναίκα περιγράφει την επίθεση

Ένα ζευγάρι πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρία άτομα στη Λεωφόρο Θηβών, στο ύψος του Αιγάλεω. Οι τραυματισμοί ήταν σοβαροί, με τον άντρα να υφίσταται κλωτσιές στο κεφάλι και ένα επικίνδυνο πάτημα που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή. Η γυναίκα δεν σταμάτησε να προστατεύει τον άντρα της, ενώ ένας από τους δράστες προσπάθησε ακόμα και να τον παρασύρει με το αυτοκίνητό του.

ΑΙΓΑΛΕΩ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την επίθεση και ζητά την τιμωρία των δραστών. Ο άντρας παραμένει σε νοσηλεία, με σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τις σκηνές βίας που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Ένα ακόμα επεισόδιο βίας

Το επεισόδιο ξεκίνησε απροσδόκητα και εξελίχθηκε σε έναν άγριο ξυλοδαρμό, παρακινώντας τους παρευρισκόμενους σε ένα δρόμο να αντιδράσουν. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν αργότερα, ενώ τα θύματα επιδιώκουν την παραδειγματική τιμωρία τους.

ΑΙΓΑΛΕΩ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η γυναίκα περιγράφει τις αιτίες της επίθεσης, ενώ ο δικηγόρος των θυμάτων εκφράζει την ανησυχία του για την καθυστέρηση στην ταυτοποίηση των δραστών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ