Αυτραποφυλακές κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του 44χρονου στο Μενίδι-Αναρτήθηκαν αμφίβολα για αυτοκτονία

Αυτραποφυλακές κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του 44χρονου στο Μενίδι-Αναρτήθηκαν αμφίβολα για αυτοκτονία

Αυτοκίνητο καταστράφηκε στη φωτιά – 44χρονος: “Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι” τονίζουν ο αδελφός και η αδελφή του – Το συμβάν συνέβη κοντά στο σπίτι και τη δουλειά του

Οι αδελφοί του 44χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε πάρει φωτιά στο Μενίδι, το βράδυ του Σαββάτου (2/12), εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Το θύμα ήταν ένας 44χρονος πατέρας δύο κοριτσιών που άφησε τη ζωή του μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Παρά την υπόθεση της αυτοκτονίας που εξετάζεται, η αδελφή του δηλώνει απόλυτα αντίθετη μιλώντας στο Mega και την εκπομπή LIVE NEWS: “Αποκλείεται γιατί ήταν ένας άνθρωπος που είχε αγάπη για την οικογένεια του και δεν είχε λόγο να το κάνει. Ήταν ένας αγαπητός πατέρας και άριστος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, αλλά επειδή έτσι ήταν τα πράγματα”.

Το βράδυ του Σαββάτου, επί της οδού Ιωνίας στο Μενίδι, γείτονες είδαν ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο να καίγεται. Η Πυροσβεστική ανέσυρε το πτώμα του 44χρονου με τα σοβαρά εγκαύματα που δυσκόλεψαν τη διαδικασία αναγνώρισής του. “Ο αδελφός μου πήγε να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι. Κατά την επιστροφή του, το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά. Ο γαμπρός μου ειδοποιήθηκε. Βρέθηκαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου από τις πινακίδες και το τηλεφώνημα του γαμπρού μας τον έφερε εκεί. Μπορείτε να φανταστείτε τη γυναίκα μου να βλέπει τον άντρα της να καίγεται μέσα στο αυτοκίνητο;” πρόσθεσε η αδελφή του για τα γεγονότα που συνέβησαν μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας. “Δεν υπήρχαν προβλήματα. Ήταν μια οικογένειαρχική οικογένεια. Και οι δύο δούλευαν. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε και η οικογένειά του ήταν εντάξει” πρόσθεσε, αν και υπάρχουν αναφορές ότι το ζευγάρι είχε έντονο καυγά εκείνο το απόγευμα στο σπίτι τους.

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον, την ίδια νύχτα και συγκεκριμένα στις 22:10, η 42χρονη σύντροφός του, τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας για κακοποίηση. Αμέσως δόθηκε διαταγή για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε διαταγή για την εντοπισμό του 44χρονου. Ωστόσο, ο άντρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό που είχε πιάσει φωτιά. “Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο γιατί αγαπούσε την οικογένειά του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι “είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι” και καυχιόταν. “Με έχουν στα ώπα -ώπα οι γυναίκες μου” αναφέρει στη συνέχεια η αδελφή του, ενώ το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται για να διαλευκάνει τα αίτια της φωτιάς. “Κάποιος ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του;” ρωτά ο αδελφός του.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός του θύματος προκειμένου να υπογραμμίσει ότι αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

“Δεν είναι κανένα απειληθέντας, ότι θέλω διαζύγιο και… και… ίσως προέκυψε καυγάς. Δεν το πιστεύω. Ο άνδρας ήταν όπως ένας υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Κάποιος ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του;” αναρωτιέται εξίσου. Και προσθέτει: “Ο αδελφός μου ήταν ευλυγισμός, δεν ενδιαφερόταν για διαμαρτυρίες και ήταν αξιόπιστος στη δουλειά του. Και δέχτηκε πολλή “πάλη” στη δουλειά του. Πελάτες υψηλής τάξης ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα. ‘
Όλοι τον είχαν στη μέση επειδή “γιατί επέλεξαν εσένα;”.
”Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από τη δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ