35χρονος Πάτρα: Η ίδια τραγωδία με 7 χρόνια διαφορά

35χρονος Πάτρα: Η ίδια τραγωδία με 7 χρόνια διαφορά

Σε μια σοκαριστική εξέλιξη στην Πάτρα, δύο δολοφονίες που συνέβησαν με διαφορά 7 χρόνων, αποκαλύπτεται να έχουν τον ίδιο δράστη και την ίδια μέθοδο εκτέλεσης. Ο 35χρονος άνδρας που είναι ο φερόμενος ως ο ένοχος σε αυτές τις δολοφονίες, ξεκίνησε την τραγωδία καθώς στις 17 Ιουλίου 2016 επιτέθηκε στη μητέρα του, η οποία κατέληξε 10 ημέρες αργότερα. Επτά χρόνια μετά, στις 26 Ιουλίου 2023, ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά σκοτώνοντας τη θεία του. Ο δράστης βασάνισε τη θεία του μέχρι θανάτου, παρέμεινε στο σπίτι της για περισσότερες από 3 ώρες, καθαρίζοντας τον χώρο και φεύγοντας ντυμένος αλλιώς.

Η 55χρονη θεία ήταν η μοναδική μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της αδερφής της το 2016. Η κατάθεσή της είχε οδηγήσει στη σύλληψη του γιου της, ο οποίος κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Τα παππούς και η γιαγιά του δράστη είχαν καταθέσει υπέρ αυτού, επικαλούμενοι σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της μητέρας του δράστη ήταν ατύχημα.

patra1

Ο φερόμενος δράστης αποφυλακίστηκε

Ο φερόμενος δράστης αποφυλακίστηκε, καθώς η κατηγορία του αλλάχθηκε από ανθρωποκτονία με πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη. Την ημέρα της δολοφονίας, ο 35χρονος εισβάλλει στο σπίτι της θείας του στις 13:50 και φεύγει από αυτό στις 17:05. Είχε ντυθεί με περούκα, φόρμα εργασίας, σακίδιο, τσαντάκι μέσης και μάσκα στο πρόσωπο καθώς επέστρεφε στο σπίτι. Στα σκουπίδια, πέταξε τρεις μεγάλες τσάντες με απορρίμματα, και στη συνέχεια φεύγει με μια μικρή πράσινη τσάντα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, βρέθηκαν μια χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά παπούτσια και ένα τσαντάκι μέσης, παρόμοια με αυτά που φορούσε ο δράστης κατά την αναχώρησή του από το σπίτι της 55χρονης. Αν και ο ίδιος αρνείται την ενοχή του, οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας και ψηφιακά στοιχεία συνιστούν ισχυρές αποδείξεις κατά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ