15χρονος ομοφυλόφιλος στην Πάτρα – Κατηγορίες Ξυλοδαρμού: “Ποιος είπε ότι χτύπησα τον γιο μου;”

15χρονος ομοφυλόφιλος στην Πάτρα – Κατηγορίες Ξυλοδαρμού: “Ποιος είπε ότι χτύπησα τον γιο μου;”

Ένας 15χρονος νέος στην Πάτρα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη βίαιη επίθεση από τον πατέρα του επειδή αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο πατέρας του, ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σήμερα το πρωί, στο Πρωινό, ο πατέρας του 15χρονου παιδιού στην Πάτρα παρουσιάστηκε για να απαντήσει στις κατηγορίες που του απευθύνονται. Κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον γιο του λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας. Ανθρωποι από το χωριό αναφέρουν ότι τον ξυλοκόπησαν βάναυσα για να τιμωρηθεί, και το παιδί βρέθηκε αιμόφυρτο στην πλατεία του χωριού. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ακόμη, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο πατέρας του ανήλικου αρνήθηκε τις κατηγορίες και τονίζει ότι πρόκειται για συκοφαντία, με την πρώην σύζυγό του ως την κύρια υπαιτία. “Ποιος σας είπε ότι είμαι εγώ αυτός που χτύπησε τον γιο μου; Πόθεν προέρχονται αυτά τα λόγια; Ο γιος μου βρίσκεται στο Καραμανδάνειο γιατί φοβάται να επιστρέψει σπίτι. Η πρώην γυναίκα μου είναι μια αυστηρή γυναίκα και δεν επιθυμεί να έχει σχέση το παιδί μας μαζί μου, και τον παρότρυνε να εκφράσει τις επιθυμίες της. Δεν υπήρξε κανένας σκληρός χειρισμός, ο γιος μου παρέμεινε έως αργά και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι. Απλά του έκανα μία παρατήρηση και εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από το σπίτι. Το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και ψυχολογίας. Γνωρίζουμε από τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος,” είπε ο πατέρας του 15χρονου στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. “Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη φύση του. Ήμουν ο πρώτος που το αποδέχτηκε,” πρόσθεσε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή που παίρνει το παιδί για να τον δει, συνέβη κάτι έκτακτο και σοβαρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ