Ο Όμιλος Σαράντη και η Coty ανακοινώνουν την έλευση των Kylie Cosmetics στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Σαράντη και η Coty ανακοινώνουν την έλευση των Kylie Cosmetics στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Σαράντη και η Coty συναντιούνται για να ανακοινώσουν την επίσημη είσοδο των Kylie Cosmetics και Kylie Skin στην ελληνική αγορά. Από την 18η Σεπτεμβρίου 2023, τα προϊόντα της Kylie Cosmetics και Kylie Skin θα είναι διαθέσιμα στα Hondos Center, τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και online.

Τα Hondos Center θα προσφέρουν τις σειρές Kylie Cosmetics και Kylie Skin, περιλαμβάνοντας προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και το σώμα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα αγαπημένα μας looks όπως αυτά της Kylie. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμα και τα κλασικά must-haves της Kylie, όπως τα set χειλιών, το Kylighter, η ενυδατική κρέμα προσώπου και η κρέμα ματιών. Όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free, gluten-free και δεν περιέχουν παραβένες.

2023.09.18. kylie

Το 2015, η Kylie Jenner εισήγαγε τα Kylie Lip Kits και από τότε συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της, συμπεριλαμβάνοντας σειρές φροντίδας επιδερμίδας, προϊόντα μακιγιάζ για μάτια, πρόσωπο και χείλη. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με προσεκτική επιλογή συστατικών που υποστηρίζουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.

Η Kylie Jenner έχει δηλώσει: “Από την αρχή της δημιουργίας των Kylie Cosmetics και Kylie Skin, η χρήση καθαρών συστατικών σε όλα τα προϊόντα ήταν ζωτικής σημασίας για μένα. Όλες οι φόρμουλες έχουν σχεδιαστεί με συστατικά που εξασφαλίζουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και υπευθυνότητας, προσφέροντας φροντίδα για την επιδερμίδα μας.”

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία των Kylie Cosmetics μέσα από το νέο φίλτρο που δημιουργήσαμε στο Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ