Η γαλλική προσέγγιση του bob είναι ο πιο κομψός τρόπος για να υιοθετήσετε τα κοντά μαλλιά αυτή τη σεζόν

Η γαλλική προσέγγιση του bob είναι ο πιο κομψός τρόπος για να υιοθετήσετε τα κοντά μαλλιά αυτή τη σεζόν

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα κοντά μαλλιά έχουν γίνει δημοφιλή την τελευταία εποχή. Και πράγματι, υπάρχει ένα bob κούρεμα για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών, το μήκος ή το επιθυμητό στυλ.

Ωστόσο, αυτή τη σεζόν, ένα συγκεκριμένο κοντό κούρεμα κυριαρχεί στο Instagram feed – ένα κούρεμα που είναι ταυτόχρονα απαλό, ρομαντικό και εξαιρετικά σικ, γνωστό ως γαλλικό bob.

Κάθε cool influencer και fashionista υιοθετούν αυτό το στυλ αυτήν την περίοδο, με το εμβληματικό κούρεμα της Άννας Γουίντουρ να είναι αναμφίβολα το αναγνωρίσιμο στιχείο που άλλαξε τον τρόπο που ντύνονται οι γυναίκες.

Έτσι, αν αναζητάτε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά σας, το γαλλικό bob μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Τι είναι το γαλλικό bob;

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Marie Claire, το γαλλικό bob είναι κατα βάση ένα πιο κοντό bob με ιδιαίτερο σχήμα που συχνά συνοδεύεται από φράντζα. Σύμφωνα με την Samantha Cusick, πρέσβειρα της ghd στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το κούρεμα είναι “διαχρονικό και ενσαρκώνει την κομψότητα”.

Το γαλλικό bob είναι εμπνευσμένο από το γαλλικό στυλ και την αβίαστη κομψότητα των Γαλλίδων. Αναφέρεται ότι προέρχεται από τη δεκαετία του 1920 και η συνεχής δημοτικότητά του το καθιστά πραγματικά διαχρονικό. Ανάμεσα στις διάσημες πρώτες προσωπικότητες που το δοκίμασαν ήταν η Οντρέ Τοτού, η Σελένα Γκόμεζ και η Τέιλορ Σουίφτ.

Πώς να το ζητήσετε από τον κομμωτή σας

Όσον αφορά το τι πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας, υπάρχουν πολλές παραλλαγές του γαλλικού bob, γι’ αυτό είναι “τόσο σημαντικό να επικοινωνήσετε στον κομμωτή σας τι σας αρέσει και τι όχι”, σύμφωνα με την Cusick.

Αναφορικά με το μήκος, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ κοντό bob που φτάνει μέχρι το πηγούνι ή κάτι λίγο πιο μακρύ, αν νιώθετε πιο άνετα έτσι. Συμβουλεύετε τον κομμωτή σας για την υφή, τα layers και τη συντήρηση, καθώς και να του δείξετε φωτογραφίες από στυλ που σας αρέσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ