Τζίτζι Χαντίντ: Απειλές θανάτου για την οικογένειά της μετά τις δηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, γράφει το TMZ

Τζίτζι Χαντίντ: Απειλές θανάτου για την οικογένειά της μετά τις δηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, γράφει το TMZ

Η Τζίτζι Χαντίντ, το μοντέλο που έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, έχει λάβει απειλές θανάτου για εκείνη και την οικογένειά της μετά τις δηλώσεις της υπέρ των Παλαιστινίων, σύμφωνα με αμερικανικό μέσο ενημέρωσης.

Η Χαντίντ, που αρχικά κράτησε επιφυλακτική στάση, έγραψε σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό στην μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση. H καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική κι η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι η υποστήριξη της Χαμάς».

Οι απειλές θανάτου έχουν αποσταλεί τόσο μέσω email και κοινωνικών δικτύων όσο και μέσω των προσωπικών τηλεφώνων των μελών της οικογένειας Χαντίντ, συμπεριλαμβανομένων των Gigi, Bella, Anwar, του Mohamed και της Yolanda. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που ο πατέρας τους σκέφτεται να ζητήσει βοήθεια από το FBI.

Πρόσφατα, οι τηλεφωνικοί αριθμοί της οικογένειας Χαντίντ διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα άγνωστοι να έχουν πρόσβαση και να εξαπολύουν απειλές κατά τους Χαντίντ. Για τον λόγο αυτό, έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν τους αριθμούς τους.

israel3

Και η απάντηση του ίδιου του κράτους του Ισραήλ

Μετά την δημοσίευση των δηλώσεων της Τζίτζι Χαντίντ, το κράτος του Ισραήλ αντέδρασε με απόλυτη απορριπτικότητα. Ένας ανώνυμος χρήστης έγραψε στα social media: «Kοιμήθηκες την τελευταία εβδομάδα; Ή απλά γυρνάς την πλάτη σου στα μωρά των Εβραίων που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Σε βλέπουμε».

Οι δηλώσεις της Χαντίντ έχουν προκαλέσει σύγκρουση απόψεων και έντονο πολιτικό παρασκήνιο, με την καταγωγή της να προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ