Μελέτη για Συνατσάκη: «Έχουμε κάτι προσωπικό που δεν έχουμε λύσει με την Μαίρη»

Μελέτη για Συνατσάκη: «Έχουμε κάτι προσωπικό που δεν έχουμε λύσει με την Μαίρη»

Μελέτη για Συνατσάκη: «Πιθανώς πρέπει κάποια στιγμή να το αντιμετωπίσουμε» ανέφερε η παρουσιάστρια – Ανατρέξτε στο βίντεο

Το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη επανήλθε στο προσκήνιο μετά τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη πως η YouTuber και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν προσβάλει στο παρελθόν την κόρη της. Το θέμα συζητήθηκε στο πλατό του «Mega Καλημέρα», όπου η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε on air ότι υπάρχει ένα προσωπικό θέμα ανάμεσά τους την οποία ακόμα δεν έχουν λύσει. «Έχω ένα προσωπικό θέμα με τη Μαίρη το οποίο ακόμα δεν έχουμε λύσει. Ίσως πρέπει σε κάποια στιγμή να το αντιμετωπίσουμε, το οποίο ξεκίνησε από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει λάθη, δεν είναι ότι επειδή προσπαθεί να εκφράσει αγάπη, αποδοχή και πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σίγουρα κάνει» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε, τονίζοντας: «Δεν μπορώ παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πολύ σημαντική. Επίσης, συμφωνώ με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι όταν αγγίζεις το παιδί κάποιου, ως μητέρα βγάζεις νύχια». «Πρέπει να είμαστε όλοι αντικειμενικοί και να συνειδητοποιήσουμε ότι η Μαίρη δεν έβρισε. Προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ματιά, αν και υπάρχει και ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω καθαρά τις προθέσεις της Μαίρης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ