Μαρία Συρεγγέλα: “Η Μακεδονία αναμένεται να έχει σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια”

Μαρία Συρεγγέλα: “Η Μακεδονία αναμένεται να έχει σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια”

Η κα Συρεγγέλα αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) στην ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας γενικότερα.

Σύμφωνα με τη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, η Μακεδονία αναμένεται να γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, κάτι που φαίνεται και στην καθημερινότητά της. Αυτές τις δηλώσεις έκανε κατά τη διάρκεια της πρώτης της επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως επικεφαλής κλιμακίου του κυβερνώντος κόμματος. Επισημάνει επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται έντονα για την πόλη και τα θέματά της, ενώ ο στόχος τους είναι να βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τους πολίτες και να μεταφέρουν τα προβλήματα στην κυβέρνηση και να προωθήσουν τους μεταρρυθμιστικούς στόχους τους.

Η πρόγραμμα επίσκεψης της Μαρίας Συρεγγέλα

Η επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη περιλάμβανε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Ιωάννη Μασούτη, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ακρίβεια και την εφαρμογή των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης και την περίοδο των εορτών. Επιπλέον, προγραμματιζόταν να επισκεφθεί τον ΟΑΣΘ, τον ΣΕΒΕ, τη CISCO, καθώς και συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ