Λιζέτα Νικολάου – Λιάνης: Ο γάμος “που την έβλαψε”, ο γιος και “η ζωή σαν παραμύθι”

Λιζέτα Νικολάου – Λιάνης: Ο γάμος “που την έβλαψε”, ο γιος και “η ζωή σαν παραμύθι”

Η Λιζέτα Νικολάου έζησε μια ζωή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “σαν παραμύθι”, όπως η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της. Η γνωστή τραγουδίστρια απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης 11 Αυγούστου, αφήνοντας πίσω της μια επιτυχημένη καριέρα και πολλές αναμνήσεις. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη και το πώς αυτός επηρέασε τη ζωή της.

Ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάνη, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο και αργότερα χώρισαν, είχε μεγάλη επίδραση στην καριέρα της τραγουδίστριας. Όπως είχε πει: “Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια”. Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν από τον χωρισμό τους, η Λιζέτα Νικολάου δήλωσε ότι δεν έχει κανένα απωθημένο στη ζωή της και είναι ευτυχισμένη που έχει δύο εγγονάκια, ένα από τα οποία ονομάζεται Γιώργος Λιάνης.

Η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών την Πέμπτη 11 Αυγούστου. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με πολλούς καλλιτέχνες να δηλώνουν τη θλίψη τους μέσω των social media. Οι προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος αναφέρθηκαν στις αναμνήσεις και την εκδοχή της Λιζέτας Νικολάου ως καλλιτέχνης και φίλη.

Μεταξύ αυτών που αποχαιρέτησαν τη Λιζέτα Νικολάου μέσω των social media είναι οι Χάρις Αλεξίου, Άννα Βίσση, Σοφία Βόσσου, Μάκης Δελαπόρτας, Γιώργος Θεοφάνους, Λάκης Λαζόπουλος και πολλοί άλλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ