«Η μητέρα που ενθαρρύνει το Tik Tok» σταματά την κόρη της από το σχολείο για να γίνει influencer

«Η μητέρα που ενθαρρύνει το Tik Tok» σταματά την κόρη της από το σχολείο για να γίνει influencer

Το σχολικό πρόγραμμα δεν ήταν συμβατό με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Μια 37χρονη μητέρα με έντονη παρουσία στα social media αποφάσισε να σταματήσει την κόρη της από το σχολείο, προκειμένου να γίνει influencer. Η Αυστραλή Κατ Κλαρκ, με 5,2 εκατομμύρια followers στο Tiktok και 485.000 στο Instagram, συνεργάζεται με τις δύο κόρες της, τη 20χρονη Λατίσα και την 12χρονη Ντέζα, στο δημοφιλές podcast «Basically Besties». Επιπλέον, βραβείο Creator of the Year στα ετήσια βραβεία του TikTok. «Το παραδοσιακό σχολείο ήταν χρήσιμο για τη Ντέζα όσο δούλευα σε εταιρία. Όμως, με τη νέα μου καριέρα πραγματοποιώ πολλά ταξίδια και πρόσφατα έπρεπε να πάω στο Σίδνεϊ», δήλωσε στην Daily Mail η 37χρονη.

«Η Ντέζα έχει πλέον πολλές ευκαιρίες και το σχολείο με ωράριο 9-3 Δευτέρα έως Παρασκευή δεν μας εξυπηρετεί, καθώς πρέπει συχνά να την παίρνουμε από το μάθημα», συμπλήρωσε επίσης. Ωστόσο, η 12χρονη δεν αποκλείεται απόλυτα από το σχολείο, καθώς παρακολουθεί μαθήματα στο σπίτι. «Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για εκείνη, δεν θέλω να χάσει αυτές τις ευκαιρίες. Το Tiktok απαιτεί πολύ χρόνο και αυτό το σύστημα λειτουργεί για την οικογένειά μας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την 37χρονη, η Ντέζα μπορεί να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σχολείου αν το επιθυμεί, αφού μέχρι τότε καλύπτει τα κενά από το σπίτι. «Αν η Ντέζα επιθυμεί να γίνει γιατρός ή δικηγόρος, θα την υποστηρίξουμε στο να κυνηγήσει τα όνειρά της. Όμως, αυτοί είναι οι στόχοι της για τώρα και ό,τι και να αποφασίσει, θα τη βοηθήσουμε», υπογράμμισε. Τέλος, παραδέχτηκε πως η επαφή της με τις κόρες της τη συγκινεί. «Απολαμβάνω πραγματικά την εργασία με τις κόρες μου. Είναι υπέροχο να δουλεύω με τις καλύτερές μου φίλες», κατέληξε.

Snapinsta.app 374180030 316323864105753 5074090308537729412 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ