Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για τον Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και την προσωπική της ζωή σε συνέντευξή της. Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στο περιοδικό «Yes I Do». Αναφέρθηκε στα θετικά χαρακτηριστικά του τραγουδιστή και αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη. Αναφέρθηκε επίσης στη ζήλια στις σχέσεις και στη σκέψη της για την μητρότητα.

Η Γαρυφαλλιά αποκάλυψε στο περιοδικό ότι ήταν αρχικά αρνητική στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά έπεσε σε αυτόν για πρώτη φορά. Εξέφρασε επίσης την άποψη της για τη ζήλια στις σχέσεις, λέγοντας πως είναι τοξική και μπορεί να καταστρέψει μια σχέση. Επίσης, ανέφερε πως σκέφτεται να αποκτήσει παιδιά, αλλά ταυτόχρονα αμφιταλαντεύεται λόγω της καριέρας της.

kalifoni2

“Η ζήλια είναι τοξική, μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε σχέση”

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αποκάλυψε επίσης τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζήλια σε μια σχέση και τον τρόπο που αντιδρά σε αυτήν. Εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η ζήλια μπορεί να καταστρέψει μια σχέση, ενώ αποκάλυψε πως αυτή δεν αντιδρά με φανταχτερές σκηνές ζήλιας, αλλά θα τερματίσει αυτόματα τη σχέση.

Τέλος, μίλησε για τη σκέψη της για την μητρότητα και πώς αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην καριέρα της και την οικογένεια. Αναφέρει πως είναι σε φάση της ζωής της που συχνά αλλάζει γνώμη για το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά ή όχι.

garyfallia kallifoni1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ