Δύο Μαθητές 13 και 16 Ετών Έπεσαν σε Κενό από Μπαλκόνια στην Εύβοια και Νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο

Δύο Μαθητές 13 και 16 Ετών Έπεσαν σε Κενό από Μπαλκόνια στην Εύβοια και Νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο

Δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά την πτώση τους από μπαλκόνια στην Εύβοια, αλλά η υγεία τους φαίνεται να είναι σε σταθερή κατάσταση. Ένας 16χρονος έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού στην Αμάρυνθο, ενώ ένας 13χρονος έπεσε από μπαλκόνι ανεγειρόμενης οικοδομής έξω από τη Χαλκίδα. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν είναι καθησυχαστικές.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5/2024) σε ένα χωριό της Αμαρύνθου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος μαθητής έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το δεύτερο όροφο του σπιτιού του. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κινητοποίηση σε χωριό κοντά στη Χαλκίδα

Την ίδια μέρα, το βράδυ, ένας άλλος ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι ανεγειρόμενης οικοδομής έξω από τη Χαλκίδα. Ο 13χρονος τραυματίστηκε, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν είναι κρίσιμη η κατάστασή του.

<iframe title="Εύβοια: Τραυματίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά που έπεσαν στο κενό #ατύχημα #evia #greece” src=”https://www.youtube.com/embed/a-YWK-3A5Rc” width=”736″ height=”414″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ