Αλέξης Κούγιας: «Ζήσαμε μεγάλο έρωτα με την Εύη»

Αλέξης Κούγιας: «Ζήσαμε μεγάλο έρωτα με την Εύη»

Ο διάσημος δικηγόρος Αλέξης Κούγιας συμμετείχε σε τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, παρέχοντας νομική υποστήριξη στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος στη Γλυφάδα. Μετά την αναφορά στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος είχε εκφράσει αρνητικές απόψεις για το πρόσωπό του.

«Έχω ένα παράπονο να εκφράσω»

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: “Έχω ένα παράπονο να εκφράσω” κατά την ολοκλήρωση της συνομιλίας. “Τις προηγούμενες ημέρες, κάλεσατε ένα άτομο που με δημόσια συκοφάντησε, υπάρχει κάτι τέτοιο στην εκπομπή σας;” πρόσθεσε, με την Κατερίνα Καινούργιου να αρνείται πως η εκπομπή της τού έφερε αντικείμενο. “Χαίρομαι που το ακούω, γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα σας και τον θείο σας εδώ και πολλά χρόνια. Δεν παραβρέθηκα στην εκπομπή σας την Παρασκευή, γιατί ο κύριος Μικρούτσικος με γνωρίζει πάρα πολύ καλά.”

“Γνωρίζει το ήθος μου, την συμπεριφορά μου στη δικηγορία και στη ζωή μου και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγια.

“Ομολογώ ότι η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όταν αναλαμβάνω τόσο σοβαρές υποθέσεις” επισήμανε ο επιτυχημένος δικηγόρος. Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο, αναφέροντας: “Δεν αμφισβητώ την επαγγελματική σας ικανότητα. Αυτό που κρίνω είναι οι ομοφοβικές απόψεις σας και όσα εκφέρετε”.

Η ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίστηκε ως εξής:

Α.Κ: “Έχω εγώ ομοφοβία επειδή περιτριγυρίζομαι από ομοφυλόφιλους;”

Α.Μ: “Αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα… Θα ήθελα να σας ρωτήσω, όταν η Εύη σας τηλεφώνησε, ανατρίχιασες στην ιδέα ότι δεν μπορεί να λείψει από το πλευρό σου;”

Α.Κ: “Βεβαίως. Κανείς δεν γνωρίζει την άποψή μου για την υπέροχη αυτή σχέση. Ζήσαμε έναν μεγάλο έρωτα, αλλιώς δεν θα παντρευόμασταν στην εκκλησία”.

Α.Μ: “Φαίνεται να αναβιώνει.”

Α.Κ: “Μην βιαστείτε να κάνετε συμπεράσματα”.

Α.Μ: “Θα σε δείξω να φτιάχνεις άγαλμα με τη μηχανή.”

Α.Κ: “Ανδρέα, μην βιαστείς. Το λέω για να μη δημιουργηθούν λανθασμένες θεωρίες. Ζήσαμε έναν μεγάλο έρωτα, και αυτή με εμένα. Γι’ αυτό πήγαμε στην εκκλησία. Είχαμε δύο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια των επτά ετών του γάμου, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Παρόλα αυτά, δεν υπήρξε ποτέ απιστία από καμία πλευρά… Όταν μια γυναίκα που έχει κάνει δύο παιδιά μαζί σας, αφήνει τον σύντροφό της για προσωπικούς της λόγους, μετά το χωρισμό, λόγω της αξιοπιστίας της, δεν υπάρχει επιστροφή.”

Α.Μ: “Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με τον ίδιο σύντροφο δεν είναι πρωτότυπος, το έχουμε ξαναδεί. Αν παντρευτείτε ξανά την Εύη, θα είμαι μαζί σας.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ