Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Ομογένειας στην Καλαμάτα

Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Ομογένειας στην Καλαμάτα

Ξεκίνησε να λειτουργεί το Γραφείο Ομογένειας του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο προσφέρει πληροφόρηση και υποστήριξη σε ομογενείς που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν θέματα που τους απασχολούν. Το Γραφείο παρέχει πληροφορίες σχετικά με πολιτογράφηση, Επιμελητήριο, Εφορία, ΚΕΠ, εξετάσεις ομογενών μαθητών-φοιτητών, πιστοποιητικά, μεταφράσεις, στρατιωτικά ζητήματα, συνταξιοδοτικά και επενδυτικής φύσης ζητήματα, καθώς και ό,τι αφορά στον δήμο της Καλαμάτας.

β
Ο δήμαρχος της Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ανέφερε ότι το Γραφείο Ομογένειας ήταν ένα αίτημα της Ομογένειας και θα διευκολύνει την επικοινωνία και τις σχέσεις των ομογενών με την πατρίδα. Ο δήμαρχος εξέφρασε επίσης τη χαρά του για τις συνεργασίες με ομογενείς που έχουν διοργανωθεί, όπως η αδελφοποίηση με το Lowell και η τιμή που αποδόθηκε στη Καλαμάτα στη Μελβούρνη, καθώς και η παρουσία των νέων ομογενών στο Θερινό Σχολείο της Καλαμάτας.

Η λειτουργία του Γραφείου Ομογένειας αναμένεται να βοηθήσει στη διασύνδεση της Καλαμάτας με τους Ομογενείς και στην ανάπτυξη της περιοχής.

  • Το γραφείο λειτουργεί στον 3ο όροφο του νέου Δημαρχείου, στο γραφείο 310.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00
  • Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2721360667
  • e-mail: [email protected]

ψ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ