Ένα εξαιρετικά δημοφιλές βίντεο στο TikTok με έναν 89χρονο Έλληνα ομογενή έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο προβολές

Ένα εξαιρετικά δημοφιλές βίντεο στο TikTok με έναν 89χρονο Έλληνα ομογενή έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο προβολές

Ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok έχει καταφέρει να μεταφέρει τη συγκίνηση και τη χαρά του 89χρονου Έλληνα παππού σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Το μπαστουνάκι του παππού δεν τον εμποδίζει να επισκεφτεί γνωστά αξιοθέατα στην Ελλάδα, όπως η Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει φτάσει μέχρι το Newsweek.

pappous 2 pappous newsweek 1

«Απόλυτη ευτυχία»

«Απόλυτη ευτυχία», είναι η λεζάντα που έβαλε η εγγονή του στη φωτογραφία του παππού που κλείνει το βίντεο. Το βίντεο έχει περίπου 1 εκατομμύριο προβολές και πάνω από 100.000 likes. Οι χρήστες είναι συγκινημένοι και σχολιάζουν ότι αυτό το βίντεο ήταν αυτό που όλοι χρειαζόμασταν. Ο 89χρονος παππούς αισθάνθηκε σαν να βρέθηκε στην πατρίδα του και το έδειξε με τη χαρά και την περηφάνια που έδειξε στο βίντεο.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ