National League 2: Το πλήρες πρόγραμμα αγώνων και οι ορισμοί διαιτητών για το Σαββατοκύριακο

National League 2: Το πλήρες πρόγραμμα αγώνων και οι ορισμοί διαιτητών για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου ξεκινούν τα παιχνίδια των playoffs και playout στη National League 2, με ομάδες να παλεύουν για την άνοδο ή την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομοσπονδία όρισε ήδη τους διαιτητές για όλα τα ματς, ώστε να τρέξει ομαλά η διαδικασία. Ας δούμε το πρόγραμμα αγώνα με αγώνα, ξεκινώντας από τους νικητές.

Τα ματς των playoffs per όμιλο

Στον πρώτο όμιλο, το Βαρθολομιό αντιμετωπίζει την Αχαγιά 82 στις 17:00 της Κυριακής 5 Απριλίου στο Γαστούνη. Οι διαιτητές Ρίζος και Νάστος θα έχουν βοηθούς τον Ασημακάκη, με τέταρτο τον Κοκορδάτο. Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά.

Μεταφερόμαστε στον δεύτερο όμιλο, εκεί που ο ΚΑΠ παίζει με τον Κάδμο στις 17:00 στο γήπεδο του Παπάγου. Ουσταμπασίδης σφυρίζει, μαζί με Κωστή και Νικολάου, ενώ ο Γιαλιάς θα είναι ο τέταρτος. Οι ομάδες αυτές έρχονται από καλή πορεία στη regular season.

Ο τρίτος όμιλος ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική με δύο ματς την Κυριακή. Το Αθηναϊκός-ΚΑΟ Μελισσίων ξεκινά στις 17:00 στο Δ. Καλτσά, με Τεφτίκη να ηγείται του τριάδα Τεφτίκης-Αλεξόπουλου-Τζανετάκη, και βοηθό από τον Ζαγκλή. Λίγο νωρίτερα, στις 16:30 στο Ρεθύμνου, ο ΑΓΟΡ φιλοξενεί τον ΓΕ Αγ. Αναργύρων, με Αργυρούδη, Ραπτογιάννη και Πλέγα να κρατάνε τα ηνία, τέταρτος ο Πετράκης.

Στον πέμπτο όμιλο, η δεύτερη αγωνιστική φέρνει ενδιαφέροντα ζευγάρια. Η Προσοτσάνη δέχεται την Ασπίδα Ξάνθης στις 17:30, με Καντζουρίδη να διευθύνει μαζί με Ράπτη και Μαρτυγάκη, και Γαϊτάνη τέταρτο. Παράλληλα, στις 17:00 στη Πολυγύρου, Γαλάτιστα και Σταυρούπολη ΕΚ θα παίξουν υπό την εποπτεία του Κωνσταντινέλη, Σελεβού και Μιχέλη, με Μανιό από κοντά.

Παιχνίδια playout και η μάχη για την παραμονή

Και εδώ η δράση κοχλάζει, με ματς που θα καθορίσουν ποιος μένει στη κατηγορία. Στον πρώτο όμιλο, η δεύτερη αγωνιστική βάζει τον Αχέρωνα Καναλακίου κόντρα στους Τήρones Αγ. Θεοδώρων στις 17:00 της Κυριακής στο Καναλάκι. Αγραφιώτης Γ. σφυρίζει με Τσαρδούλια και Σιταρίδη, τέταρτος ο Τζαμάκος – ένα παιχνίδι με ένταση από την αρχή.

Την ίδια μέρα, στον ίδιο όμιλο τέταρτη αγωνιστική: ΣΚ Καλαμάτα εναντίον Κορωπής στις 17:00 στη Τέντα. Ο Σκαλτσής, Λιαρομμάτης και Κονταξάκης θα είναι εκεί, με Γιαλικάρη τέταρτο. Οι ομάδες αυτές χρειάζονται νίκη πάση θυσία.

Στον δεύτερο όμιλο, δύο ματς ξεχωρίζουν την Κυριακή. Νίκη Αμαρουσίου-Πικέρμι στις 17:00 στην Κοκκινιά, με Καλογριά να ηγείται τριάδας Καλογριά-Τσουρή-Ιωαννίδη, τέταρτος Καρούντζος. Ξεχωριστό το Ιπποκράτης Κω-Λυκόβρυση στις 17:00 στο Δ. Παππούλη, Θεοδοσόπουλος με Μπολάνο και Ρουκλιώτη, Πλατέλλας τέταρτος.

Ο τρίτος όμιλος μπαίνει μπροστά από το Σάββατο 4 Απριλίου. Πεύκη-Ηλιούπολη στις 17:00 στη Β’ Πεύκης, με Λεβεντάκο, Καραπαπά και Βάγια να διευθύνουν, Ζερβούδης τέταρτος. Την Κυριακή συνεχίζει με Ίκαρο Ν. Σμύρνης-Αστέρα Αγ. Δημητρίου στις 19:00 στην Εθν. Αντίστασης, Ζιώγας-Λιόνας-Σπυρλιδάκης, τέταρτος Καφετζέλης.

Στον τέταρτο όμιλο, Πάνθηρες-Διόσκουροι Κοζάνης στις 17:00 στην Κατερίνη, με Παπαγεωργίου Κ., Χατζηκώστα και Πάνο, Βάτσιος τέταρτος. Τέλος, στον πέμπτο, Σάββατο 4 Απριλίου στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο: Ερμής Λαγκαδά-Όλυμπος ΕΚΕ, Αγραφιώτης Γ.-Κασούμης-Καντερές, τέταρτος Μαρτίνος. Η National League 2 ζεσταίνεται για καλό μπάσκετ αυτό το διήμερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ