Το Chania BoxFit Club-Sarikakis Boxing Team ταξιδεύει από τα Χανιά στην Πορτογαλία για το 1ο International Boxing Camp τον Φεβρουάριο!

Το Chania BoxFit Club-Sarikakis Boxing Team ταξιδεύει από τα Χανιά στην Πορτογαλία για το 1ο International Boxing Camp τον Φεβρουάριο!

Με αφετηρία τα Χανιά της Κρήτης, ο Μανώλης Σαρικάκης διοργανώνει το 1ο International Boxing Camp με προορισμό την Πορτογαλία. Σε αυτό παίρνουν μέρος αθλητές του Συλλόγου Chania BoxFit Club-Sarikakis Boxing Team και όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να αποκομίσουν μεγάλες και ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από ένα προπονητικό camp 7 ημερών στην πρωτεύουσα Λισαβόνα.

Ο Μανώλης Σαρικάκης σε ανάρτησή του αναφέρει: «Αυτό το boxing camp πραγματοποιείται γιατί θέλω να προσφέρω στην ομάδα μου και στους Χανιώτες συμμετέχοντες αθλητές μια πολύ δυνατή πυγμαχική εκκίνηση στην απαρχή του νέου έτους.

Ήρθα έτσι σε επικοινωνία με συνεργάτες και παλιούς συναθλητές φίλους από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία και την Ισπανία. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το 1ο International Boxing Camp που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία και θα έχει διάρκεια 7 ημερών.

Σε αυτό το διάστημα οι Έλληνες Χανιώτες αθλητές θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις και προπονήσεις στα κορυφαία γυμναστήρια και τις μεγάλες επώνυμες πυγμαχικές σχολές της Πορτογαλίας, που έχουν μάλιστα διεθνή αναγνώριση και πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών τόσο στο επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στο ερασιτεχνικό, με πληθώρα συμμετοχών σε εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα ανά τον κόσμο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες συμμετέχοντες αθλητές που βρίσκονται στην οικογένεια μας να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες ανεβάζοντας τον πήχη καθώς κυνηγούν στόχους και όνειρα που έχουν βάλει, μαθαίνοντας νέα πράγματα και εξελίσσοντας το υπάρχον επίπεδό τους μέσα από δυνατές τεχνικές και σωστές προπονήσεις με συναθλητές τους στην Πορτογαλία. Εκεί θα συναντήσουν διεθνείς αναγνωρισμένους πρωταθλητές, ενώ ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλές και καθοδήγηση από επώνυμους προπονητές από τον χώρο της πυγμαχίας στην Πορτογαλία και την Ισπανία.»

To ufight.gr θα καλύψει κάθε βήμα αυτής της αποστολής και θα σας έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ.

.tdb_single_featured_image img {
display: none;
width: 100%;
}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ