Μια συναρπαστική μάχη που φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν ανακοινώθηκε από τον Άννη Δομετίου για το επετειακό γεγονός της ‘Mad Dog Promotion 30’ στις 23 Δεκεμβρίου.
Ο πρωταθλητής Χρήστος Τσατσάι επιστρέφει στη ράγδα και θέτει υπό αμφισβήτηση τον τίτλο του στα 75 κιλά στην εκδήλωση που τον έχει στεφανώσει πρωταθλητή. Αποτελεί έναν εκπληκτικό μαχητή με εντυπωσιακή τεχνική, δυναμική και πλούσιες γνώσεις στους αγκώνες και τα γόνατα.
Με πολλή ενέργεια, στις τάξεις του ‘Warrior Spirit Camp’, ο Τσατσάι έχει ως στόχο να διατηρήσει τη ζώνη του promotion. Ο αντίπαλός του, ο Μαμπέκο Μαμπέ, έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο ‘Mad Dog Promotion’ και έχει αγωνιστεί σε promotions όπως τα ‘Quest FL’ και τα ‘Athens Championship’. Επιθυμεί να αποδείξει την εμπειρία του και να υπερασπίσει τη ζώνη του. Ακόμα, θα προέρχεται από το ‘Kolossos Gym’ των Ιωαννίνων.
Αυτή η συναρπαστική μάχη μεταξύ πρωταθλητών θα διεξαχθεί για 5 γύρους στο Δαΐς, στο Μαρούσι, στις 23 Δεκεμβρίου, και υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν απαθή.
Επιπλέον, ο Δομέτιου έχει υποσχεθεί να ανακοινώσει ένα ακόμα φωτιάς ματς για το επετειακό και χριστουγεννιάτικο γεγονός της 23ης Δεκεμβρίου.