Ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος αναζητά τον παγκόσμιο τίτλο ISKA Cadet αντιμετωπίζοντας τον Aaron Kinsley στην Αγγλία στις 11 Νοεμβρίου

Ο Έλληνας αθλητής του kickboxing, Οδυσσέας Κωτσόπουλος, θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του μέσα από τον αγώνα της ISKA. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στη διοργάνωση ‘Valhalla 5’ στην Αγγλία στις 11 Νοεμβρίου, όπου θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο ISKA στην κατηγορία των 63,5 κιλών αντιμετωπίζοντας τον Βρετανό Aaron Kinsley.

Στην ανακοίνωσή του, ο Στέλιος Πολίτης αναφέρει:

“Επιστροφή από Τόκιο και με την αρχή της νέας σεζόν ανακοινώνουμε βροχή από επαγγελματικούς αγώνες και προκλήσεις με την επόμενη σήμερα για Παγκόσμιο Τίτλο της ISKA 63.5 Super lightweight Cadet στη διοργάνωση VALHALLA V 11 Νοεμβρίου! Ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος αθλητής του Dimitris Makridis θα αγωνιστεί στην Αγγλία όπου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα Full Contact Kickboxing τον Aaron Kinsley κορυφαίο μαχητή για να αποδείξει ότι δεν είναι τυχαίο που έρχεται αήττητος από Ελλάδα στις διοργανώσεις μας του GODS OF WAR, στη μεγαλύτερη του πρόκληση ως τώρα! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία, είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια σαλόνια και προσφέρουμε top προκλήσεις για τους καλύτερους Έλληνες μαχητές!”

Ο αγώνας αναμένεται να είναι πολύ συναρπαστικός και ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο και να αποδείξει την αξία του στο μποξ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας και ελπίζουμε σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ