Μανώλης Σαρικάκης: Ανθρωπος με κεφαλαίο “Α” μέσα και έξω από τα ρινγκ – Το μήνυμα για τη νέα σεζόν

Μανώλης Σαρικάκης: Ανθρωπος με κεφαλαίο “Α” μέσα και έξω από τα ρινγκ – Το μήνυμα για τη νέα σεζόν

Ο επαγγελματίας πυγμάχος Μανώλης Σαρικάκης και η οικογένειά του από το Chania Boxfit club, ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και ο ίδιος στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.

«Καλή σεζόν σε όλους! Και φέτος, με τη δύναμη του θεού, από αυτόν το μήνα ξεκινούν οι προπονήσεις για όλους μας, ώστε να εξελίξουμε και άλλο τις γνώσεις μας και να προσπαθήσουμε όσο γίνεται να ανεβάσουμε λίγο ακόμα το επίπεδο μας στις προπονήσεις αλλά και ως άνθρωποι πάνω από όλα. Έχοντας ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία την άσκηση σε μαχητικά αθλήματα, πιστεύω ότι όλα τα αθλήματα είναι καλά, είτε είναι μαχητικά και δυναμικά είτε οτιδήποτε άλλο. Αξίζει να ασχοληθεί οποιοσδήποτε με τον αθλητισμό γιατί μόνο καλά οφέλη έχει.»

Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρει ο Μανώλης Σαρικάκης σε όλους όσοι ρωτάνε ποιο είναι το καλύτερο άθλημα για να ασχοληθούν, είτε είναι ανεξάρτητης ηλικίας είτε όχι. Ο πυγμάχος επισημαίνει ότι κάθε άθλημα έχει τα καλά του και ότι το σημαντικότερο είναι να ασχοληθεί κανείς με κάτι που αγαπάει και το βοηθά στην ψυχική και σωματική του ευεξία. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά υπάρχουν πολλά αθλήματα με αξιόλογους αθλητές και προπονητές που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε κάποιο από αυτά. Το σημαντικότερο, συμπληρώνει ο Σαρικάκης, είναι η υγεία και η δύναμη, και αυτά τα επιτυγχάνουμε μέσα από την άσκηση και την ψυχική μας ευεξία.

Στο μήνυμά του, ο Μανώλης Σαρικάκης προτρέπει όλους να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να επιλέξουν το άθλημα που τους αρέσει και ταιριάζει καλύτερα. Το σημαντικότερο είναι να ασκούνται με πάθος και όρεξη, είτε αυτό γίνεται ως χόμπι είτε επαγγελματικά. Το Chania Boxfit club ανοίγει τις πόρτες του για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του πυγμαχικού αθλητισμού και να γίνουν μέλη μιας οικογένειας που προωθεί την υγιεινή ζωή και την ομαδικότητα.

Καλή σεζόν σε όλους με υγεία και δύναμη!

Chania BoxFit Club

#M_Sarikakisboxingteam

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ