Ιρανός Αθλητής του ΜΜΑ Χτύπησε ring girl, Ηττήθηκε στον Αγώνα και Άρχισε Επίθεση – Διακόπηκε το Τουρνουά

Ιρανός Αθλητής του ΜΜΑ Χτύπησε ring girl, Ηττήθηκε στον Αγώνα και Άρχισε Επίθεση – Διακόπηκε το Τουρνουά

Ο Ιρανός παλαιστής του MMA τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το Hard Fighting Championship, μετά από το ότι κλώτσησε το ring girl πριν τον αγώνα που έχασε στη Μόσχα.

20240408 211128 2

Η αναμέτρηση στο Hardcore MMA μεταξύ των Αλί Χεϊμπατί από το Ιράν και του Αρκάντι Οσιπιάν από τη Ρωσία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Χεϊμπατί κλώτσησε πίσω στο ring girl που κρατούσε μια κάρτα με τον αριθμό του γύρου.

Μετά το περιστατικό, ο Χεϊμπατί ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα με το όνομα Μαρία μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Δεν αντιμετώπισα σωστά την κατάσταση», δήλωσε, δικαιολογώντας την πράξη του λέγοντας ότι «ήθελα απλά να αγωνιστώ». «Έχω σεβασμό για το γυναικείο φύλο αλλά δεν αναγνώρισα το λάθος μου μετά τον αγώνα λόγω της άγριας επίθεσης που δέχτηκα στο κεφάλι», εξήγησε.

Παρά τη συγγνώμη του, ο Χεϊμπατί τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από το πρωτάθλημα HFC.

Οι εικόνες δείχνουν τη γυναίκα να σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Χεϊμπατί, ενώ ο διαιτητής παρενέβη για να τους χωρίσει και να τον προειδοποιήσει.

Ο αγώνας ξεκίνησε λίγα λεπτά αργότερα αλλά ο Οσιπιάν κέρδισε τον αγώνα με τεχνικό knockout στον πρώτο γύρο.

Μετά τη νίκη του Οσιπιάν, ο Χεϊμπατί εξοργίστηκε και επιτέθηκε στον αντίπαλό του, με ανθρώπους να επέμβουν για να επιτρέψουν την απομάκρυνσή του.

Στη συνέχεια, οι παλαιστές κρατούσαν τα μικρόφωνα στο κλουβί, με τον Χεϊμπατί να επιχειρεί νέα επίθεση και συμπλοκή με έναν άνδρα.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν τον Χεϊμπατί να δέχεται επίθεση από θεατές μετά τον αγώνα, λαμβάνοντας πολλά χτυπήματα στο κεφάλι καθώς τον έσπρωχναν σε καρέκλες.

πηγή: protothema.gr

pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ