Ελισάβετ Τελτσίδου: Από το χρωματοπολείο στις Αχαρνές, στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ελισάβετ Τελτσίδου: Από το χρωματοπολείο στις Αχαρνές, στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η κορυφαία Ελληνίδα τζουντόκα Ελισάβετ Τελτσίδου μίλησε στο Newsbomb.gr για τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και την πορεία της στο τζούντο.

20240408 211128 2

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, με υπομονή και επιμονή, έγινε η πρώτη Ελληνίδα τζουντόκα που κατέκτησε μετάλλιο στο Masters, τη διοργάνωση του τζούντο που συγκεντρώνει τους κορυφαίους αθλητές του χώρου.

Η παρουσία της στο Masters ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην κατηγορία των -70 κιλών, κάνοντας την όχι μόνο 7η Ολυμπιονίκη του Τόκιο αλλά και περήφανη εκπρόσωπο της χώρας της. Η Τελτσίδου ετοιμάζεται να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr, αποκάλυψε την πορεία της από τα 11 της χρόνια έως τις μεγάλες διακρίσεις, παράλληλα με τη συμβολή της στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ελισάβετ Τελτσίδου: «Στον πρωταθλητισμό στερείσαι, χάνεις στιγμές που δεν αναπληρώνονται»

Η Ελισάβετ Τελτσίδου εξομολογείται για την αγάπη της προς το τζούντο και τις θυσίες που απαιτεί ο αθλητισμός.

Με πρότυπα όπως ο Ηλίας Ηλιάδης, η Μαϊλίντα Κελμέντι και η Λουσί Ντεκός, περιγράφει την πορεία της και την υπερηφάνεια που νιώθει κάθε φορά που ακούει τον εθνικό ύμνο της.

Αναφερόμενη στην εμπειρία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκφράζει τη χαρά της για την δεύτερη συμμετοχή της και τη σημασία που έχει για κάθε αθλητή η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε τη συνέντευξη στο newsbomb.gr…

pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ