Χρυσό μετάλλιο για τον Γιώργο Μπρατίδη στην κατηγορία -85 κιλών Sanda

Χρυσό μετάλλιο για τον Γιώργο Μπρατίδη στην κατηγορία -85 κιλών Sanda

Ο νεαρός μαχητής Γιώργος Μπρατίδης, 17 ετών, πέτυχε μία εξαιρετική επίδοση στους πανελλήνιους αγώνες Sanda 2023 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κούνγκ Φου. Κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία -85 κιλών.

Η διοργάνωση είχε τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από το χρυσό μετάλλιο, ο Μπρατίδης έχει ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Sanda στα 85 κιλά, καθώς επίσης και ασημένιο στο Πανελλήνιο. Ο ίδιος έδειξε τον στόχο του να φέρει μετάλλια για τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο στο ερασιτεχνικό κομμάτι, ενώ σχεδιάζει και μια επαγγελματική καριέρα στα μαχητικά σπορ.

Ο Μπρατίδης ασχολείται με το kickboxing από τα 5 του χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με το Sanda. Έχει 25 νίκες και 2 ήττες στο ερασιτεχνικό kickboxing και επισημαίνει ότι το Sanda του αρέσει περισσότερο και το βρίσκει πιο ενδιαφέρον τεχνικά.

Σχετικά με την πρόσφατη επιτυχία του στο Sanda, ο Γιώργος Μπρατίδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και τους υποστηρικτές του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον προπονητή του και την οικογένειά του για τη στήριξή τους.

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ