Απώλεια νικών και τίτλων για τους Μιτσινίγκο και Μπαϊρακτάρη στο ‘Predators’ της Γερμανίας

Απώλεια νικών και τίτλων για τους Μιτσινίγκο και Μπαϊρακτάρη στο ‘Predators’ της Γερμανίας

Ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος και η Σταματίνα Μπαϊρακτάρη ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στη διοργάνωση ‘Predators’ που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία στις 20 Απριλίου.

20240408 211128 2

Ο Μιτσινίγκος, αθλητής του ‘Zen Fighting Club’, αντιμετώπισε τον Γερμανό πρωταθλητή Leo Bonniger.

Ο εντυπωσιακός Έλληνας μαχητής παρουσίασε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του εξωτερικού και κέρδισε ουσιαστικά τον αγώνα απέναντι στον Bonniger, ο οποίος έχει 80 επαγγελματικούς αγώνες στο βιογραφικό του.

Αν και ο Bonniger κέρδισε πλειοψηφικά, υπάρχουν παράπονα για τον διοργανωτή λόγω κακής συμπεριφοράς και αναμένονται κυρώσεις από την ομοσπονδία της WKU, καθώς ο αγώνας ήταν έγκυρος για παγκόσμια ζώνη.

Η Σταματίνα Μπαϊρακτάρη, αθλήτρια του Νίκου Γκίκα και του ‘Mallios Team Athens’, ανέβηκε στο ρινγκ με δύο βαθμούς ποινής λόγω υπέρβαρου βάρους.

Παρά την τεχνική υπεροχή της επί της Γερμανίδας Michelle Krumpitz, οι κριτές ανέδειξαν νικήτρια την αντίπαλο που αγωνιζόταν εντός έδρας, λόγω των 2 πόντων διαφοράς από τη ζύγιση.

Παρόλα αυτά, οι αθλητές μας κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον, παρά τις αδικίες που αντιμετώπισαν.

pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ