Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το ‘VIP Boxing Promotion’!

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το ‘VIP Boxing Promotion’!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ufight.gr, ο John Callas, η Ξένια Μητάκου, ο Στέλιος Πετρούτσος και ο George Hatzi αποτελούν μια ομάδα που το τελευταίο έτος έχει αναπτύξει το 1ο VIP BOXING PROMOTION με αθλητές από την Ελλάδα και ως τόπο διεξαγωγής την Αμερική.

20240408 211128 2

Ο John Callas, στέλεχος της WBC και διαιτητής πυγμαχικών αγώνων με 25ετή εμπειρία, μαζί με το διοργανωτή George Hatzis, και οι δύο ελληνικής καταγωγής και μόνιμοι κάτοικοι στην Αμερική, είχαν ένα όραμα: τη δημιουργία Promotion για Έλληνες αθλητές!

Κοινός στόχος τους είναι να προσφέρουν στους αθλητές την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε events και να ξεχωρίσουν, ώστε να συνεχίσουν την επαγγελματική τους πυγμαχική καριέρα με τη στήριξη μεγάλων manager και διοργανωτών από το εξωτερικό.

Στο έργο τους, επέλεξαν ανθρώπους του χώρου με ήθος, ικανότητες και εμπειρία για να συνεργαστούν: την Ξένια Μητάκου, που με την πολυετή πείρα της σε πολλές διοργανώσεις στην Ελλάδα, θα αναλάβει τη διοργάνωση των events στην Αμερική, και τον Στέλιο Πετρούτσο, προπονητή πυγμαχίας με μεγάλη εμπειρία και διεθνή ταξίδια με τους αθλητές του στο ενεργητικό του, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής για τους Έλληνες αθλητές.

Ο George Hatzi θα αναλάβει την οργάνωση του γεγονότος και ο John Callas το matchmaking της διοργάνωσης.

Το ‘1ο VIP Boxing Promotion’ έρχεται!

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Connecticut, στις 16 Νοεμβρίου 2024, και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλύτεροι Έλληνες πυγμάχοι, καθώς και νέα, ταλαντούχα παιδιά της πυγμαχίας που αναζητούν επιτυχία στο εξωτερικό.

pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ