Τσαλιγοπούλου Αλκοτέστ: Αποκάλυψη για την Ελληνική Τροχαία

Τσαλιγοπούλου Αλκοτέστ: Αποκάλυψη για την Ελληνική Τροχαία

Ελένη Τσαλιγοπούλου και το αλκοτέστ: Μια απρόσμενη ιστορία από τα παλιά!

Μια νύχτα του 1999, γεμάτη μουσική και… ένα αλκοτέστ, έρχεται στο φως μέσα από την εξιστόρηση του Κώστα Λειβαδά. Μια ιστορία με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ερμηνεύτρια, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Μια παγωμένη νύχτα και μια απρόσμενη συνάντηση με την Τροχαία στην πλατεία Καραϊσκάκη

Ο Κώστας Λειβαδάς, καλεσμένος σε εκπομπή, θυμήθηκε μια βραδιά μετά από μια συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Δημήτρη Μπάση. Μετά το τέλος της βραδιάς, η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανέλαβε να οδηγήσει, παρά την κούραση και την κατανάλωση αλκοόλ. Ο Γιώργος Ανδρέου ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο.

Παρά τις προειδοποιήσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου κατευθύνθηκε προς την πλατεία Καραϊσκάκη. Εκεί, τους σταμάτησε η τροχαία. “Δεν πρόλαβα να την σταματήσω!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λειβαδάς.

“Αν είστε η Τσαλιγοπούλου, τραγουδήστε το Τζιβαέρι!”

Ο αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία και, παρά την προσπάθεια να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναγνωρίστηκε. Όταν ο αστυνομικός την ρώτησε αν είναι όντως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, της ζήτησε να τραγουδήσει το “Τζιβαέρι”.

Με μια δόση αυτοσαρκασμού και καλλιτεχνικής ψυχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου τραγούδησε a capella, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Παρόλα αυτά, η Τροχαία δεν έκανε πίσω. “Φάγαμε το πρόστιμο!”, είπε ο Κώστας Λειβαδάς, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια ιστορία να διηγούνται.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ