Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τη μέρα της με μια ανάρτηση γεμάτη συναισθήματα, αφού ο γιος της Πάρης γίνεται σήμερα τριών ετών. Οι δυο τους δεν θα γιορτάσουν μαζί, γιατί το παιδί περνάει αυτές τις μέρες στην Αθήνα με τον πατέρα του, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η influencer δεν έκρυψε τον πόνο της από την απόσταση, αλλά βρήκε και λόγους να χαμογελάσει για το «φωτεινό αστέρι» της ζωής της.
Συγκίνηση και αποστάσεις στα γενέθλια
Πριν τρία χρόνια, η Τούνη έφερνε στον κόσμο τον Πάρη, και τώρα η μέρα αυτή τη γεμίζει χαρά μαζί με μια δόση θλίψης. «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εμένα, γιατί πριν από τρία χρόνια ακριβώς γέννησα τον Παρούλη μου. Σήμερα είναι τα γενέθλιά του και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτό το φωτεινό αστέρι στη ζωή μου», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτή η ιστορία έρχεται λίγο μετά τον χωρισμό της ζευγάριος, όπου αποφάσισαν να μοιράζονται την κηδεμονία του παιδιού.
Χαιρετισμοί σε μαμάδες μακριά από τα παιδιά
Η influencer παραδέχτηκε ότι η απουσία του Πάρη την κάνει ευάλωτη πρωί-πρωί. «Αλλά σήμερα στεναχωριέμαι και λιγάκι γιατί είναι οι μέρες που ο Πάρης είναι Αθήνα και θα έρθει αύριο Θεσσαλονίκη. Γίνομαι πάλι συναισθηματική πρωινιάτικα. Πάω να χτυπηθώ προπόνηση, να ξεπεράσω τον πόνο μου. Στέλνω μεγάλο φιλί, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μαμάδες και ειδικά σε αυτές που δεν έχουν τα παιδάκια τους συνέχεια, γιατί τα μοιράζονται με τον μπαμπά. Πρέπει να γίνεται κι αυτό αλλά είναι πολύ δύσκολο», συνέχισε. Θα τον δει αύριο πίσω στη Θεσσαλονίκη, και αυτό της δίνει κουράγιο να προχωρήσει.