Σύγκρουση στην Επιτροπή Eurovision 2026: Πάνος Κατσαρίδης κατά Μαρίας Ηλιάκη

Σύγκρουση στην Επιτροπή Eurovision 2026: Πάνος Κατσαρίδης κατά Μαρίας Ηλιάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πάνος Κατσαρίδης έβαλαν στο κάδρο τη Μαρία Ηλιάκη για τη θέση της στην κριτική επιτροπή του Εθνικού Τελικού της Eurovision 2026. Στην εκπομπή τους, οι δυο παρουσιαστές ξεσπούδασαν πάνω στην επιλογή της και άλλων μελών, ρωτώντας δυνατά αν όλοι αυτοί ξέρουν από μουσική. Η κουβέντα πήρε φωτιά, με τον κόσμο να σχολιάζει ήδη στα social media.

Λιάγκας: Τι δουλειά έχει η Ηλιάκη εκεί;

Μιλώντας για τις κριτικές επιτροπές, ο Λιάγκας ρώτησε ευθέως: «Η επιτροπή των Ελλήνων ήταν άνθρωποι γνώστες της μουσικής; Η Μαρία Ηλιάκη τι σχέση έχει με τη μουσική; Είναι ραδιοφωνική παραγωγός με γνώσεις μουσικής; Είναι dj; Η μόνη σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τη μουσική ήταν τότε που χόρευε τσιφτετέλι στην εκπομπή του Μουτσινά. Ήταν viral αλλά δεν τη βάζεις γι’ αυτό. Επειδή έχει εκπομπή στην ΕΡΤ, δεν τη νομιμοποιεί να είναι στην κριτική επιτροπή».

Ο Κατσαρίδης πήρε τη σκυτάλη και είπε: «Ντράπηκε και η ντροπή». Συνέχισε με χιούμορ και εκνευρισμό μαζί: «Επειδή έχει μία εκπομπή στην ΕΡΤ, θα είναι και στην κριτική επιτροπή; Ήταν πέρσι ο Σεργουλόπουλος και η Μελιτά, φέτος θα είναι η Ηλιάκη; Εκπρόσωπος της ΕΡΤ είναι η Μαρία Ηλιάκη; Θα τρελαθώ!».

Κριτική σε όλη την επιτροπή

Ο Λιάγκας δεν σταμάτησε εκεί. Ρώτησε: «Έχει κάνει τόση τεράστια καριέρα στην τηλεόραση η Μαρία Ηλιάκη που μπορεί να κρίνει σκηνική παρουσία; Επειδή έχει μια πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ που δεν την βλέπει άνθρωπος; Αλήθεια τώρα;». Ακόμα, μίλησε για τους άλλους: «Δεν είναι και η Ελένη Μενεγάκη, ας ηρεμήσουμε! Κρίνει μουσική και σκηνική παρουσία η Μαρία Ηλιάκη; {…} Καταλάβαμε πάρα πολύ καλά ότι αυτό το πράγμα είναι ένα σκάνδαλο. Ο φίλος μου ο Μιχάλης Μαρίνος που είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, δεν είχε καμία δουλειά να είναι στην επιτροπή. Γιατί είναι στην επιτροπή; Επειδή έπαιζε στο Παρά Πέντε του Καπουτζίδη; Σε παρακαλώ πολύ! Η Μαρίνα Σπανού είναι μια φανταστική ανερχόμενη καλλιτέχνιδα. Τι δουλειά έχει να είναι στην επιτροπή; Γέλαγε η Ελλάδα με τη Μαρία Ηλιάκη, όπως και πέρυσι με τη δικηγόρο Τζένη Μελιτά. Δεν διαβάσατε καλά τα σχόλια…».

Η Eurovision πάντα φέρνει τέτοιες συζητήσεις στην Ελλάδα, όπου όλοι έχουν άποψη για τις επιλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ