Σοφία Καρύδη: Αποκαλυπτικά πλάνα από τον χορό της στα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου του «Παρά Πέντε»

Σοφία Καρύδη: Αποκαλυπτικά πλάνα από τον χορό της στα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου του «Παρά Πέντε»

Η αντίστροφη μέτρηση τρέχει για το reunion του Παρά Πέντε στο Mega. Η σειρά επιστρέφει με τίτλο «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά» και φέρνει πίσω την παρέα για μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μουσική. Οι θαυμαστές περίμεναν χρόνια κάτι τέτοιο, και τώρα η Σμαράγδα Καρύδη μαζί με τους άλλους πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν στην οθόνη.

Η χαρά στα γυρίσματα με την Καρύδη

Το Mega έβγαλε ένα βίντεο από τα γυρίσματα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα. Βλέπεις την Σμαράγδα Καρύδη να χορεύει και να διασκεδάζει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου. Κάθε λεπτό φαίνεται να περνάει υπέροχα η ομάδα.

Ετοιμάζονται για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης και ο Σπύρος θα δείξουν πίσω από τις κάμερες. Θα πουν ιστορίες που δεν ξέραμε και θα θυμηθούν παλιές στιγμές από τα γυρίσματα του Παρά Πέντε.

Αυτοσχεδιασμοί και αναμνήσεις

Ξεκινάει το σόου με απρόβλεπτες εκπλήξεις για όλους. Η πεντάδα μαζί με άλλους ηθοποιούς και συντελεστές θα φέρει χιούμορ και λάμψη. 20 χρόνια πέρασαν από την πρώτη φορά, και η σειρά έμεινε αγαπημένη σε κάθε γενιά – αυτό φαίνεται από το πόσο ζεστά την υποδέχονται τώρα. Θα αυτοσχεδιάσουν και θα ξαναζωντανέψουν σκηνές που μας έκαναν να γελάμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ