Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ μίλησε ξανά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με θερμά λόγια. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης 25 Νοεμβρίου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου χωρίς να κρυφτεί. Ο Έλληνας τραγουδιστής έχει κερδίσει την εκτίμησή της, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της.
Φιλία με πολλή αγάπη
«Είμαστε καλοί φίλοι εκείνος και η οικογένειά του είναι υπέροχοι μαζί μου», είπε αρχικά η Αμερικανίδα πρέσβης. «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που έκανε στο Barclay Center. Και η γυναίκα του και το μωρό του, είναι αξιαγάπητοι. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω πίσω στην Αθήνα».
Δεν σταμάτησε εκεί η κουβέντα. Ρωτήθηκε και για την προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ. «Είναι η καλύτερη προσωπικότητα, είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα» απάντησε, και συνέχισε: «Είναι ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ».
Ο Αργυρός ανταποδίδει
Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε πει πριν λίγες μέρες παρόμοια πράγματα. «Αγαπάει τη μουσική μου και αγαπάει την Ελλάδα πάρα πολύ και από τις κουβέντες που έχουμε κάνει, πάντα δείχνει αγάπη, πάντα δείχνει σεβασμό στην Ελλάδα και πάντα είναι πάρα πολύ δοτική και πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι», δήλωσε τότε.
Υπήρχαν και κοινές στιγμές τους. Ο Αργυρός με τη γυναίκα του, την Αλεξάνδρα Νίκα, βρέθηκαν στη δεξίωση που έδωσε η Γκιλφόιλ στην πρεσβευτική κατοικία στο Κολωνάκι. Ήταν προς τιμήν του υπουργού Εσωτερικών των ΗΠΑ Νταγκ Μπέργκαμ και του υπουργού Ενέργειας Κρις Ράιτ.