Χρηστίδου στο Real View: «Δεν μπορώ να πιστέψω όσα άκουσα για την Ιωάννα Τούνη»

Χρηστίδου στο Real View: «Δεν μπορώ να πιστέψω όσα άκουσα για την Ιωάννα Τούνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στα social media και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη με το revenge porn. Ενοχλήθηκε από τον τρόπο που το σχολίασαν στην εκπομπή Real View τα λεγόμενά της. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» υπερασπίστηκε την απόφαση για δίκη κεκλεισμένων των θυρών και κατηγόρησε όσους την αμφισβήτησαν.

Σχόλια και ενστάσεις στην εκπομπή

Πριν από μέρες, η Σοφία Μουτίδου μαζί με τις Δάφνη Καραβοκύρη και Έλενα Χριστοπούλου στο Real View είδαν το βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Εκεί σχολίασαν την επιλογή της για κλειστή ακρόαση και το πώς μετά μίλησε δημόσια για όλο αυτό. Η Ιωάννα είχε ανεβάσει προσωπικό μήνυμα εξηγώντας κάποιες πλευρές της υπόθεσης.

Η θέση της Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ένιωσε την ανάγκη να πει τη γνώμη της και ξεκίνησε με αυτό: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πούμε το εξής. Το κεκλεισμένων των θυρών γίνεται κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Όταν αφορά ανήλικους, ζητήματα ηθών, όπως αυτή η περίπτωση, και η Ιωάννα δεν ήθελε αυτό το βίντεο να ξαναγίνει παρουσία του κόσμου και των δημοσιογράφων. Αυτό το δικαστήριο το σεβάστηκε. Όταν τα δικαστήρια γίνονται δημόσια, είναι για πολύ συγκεκριμένους και θεμελιώδεις λόγους που συνδέονται με τη Δημοκρατία».

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ιωάννα Τούνη δεν περιγράφει λεπτομέρειες της πράξης στο βίντεο. «Η Ιωάννα Τούνη δεν κάνει γλαφυρή περιγραφή, χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο σημείο του βίντεο που δεν αφορά την πράξη. Ένα άλλο σημείο, το οποίο δείχνει τη συμμετοχή του ενός, αυτό μας περιγράφει για αυτούς που δεν είδαμε το βίντεο. Αυτό κάνει η Ιωάννα».

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχτηκε ότι η Ελίνα Παπίλα κατάλαβε λίγο τη διαδικασία, αλλά όλο το υπόλοιπο την έκανε να νιώσει άβολα. «Ευτυχώς ένιωσα ότι η Ελίνα Παπίλα, κάπως αντιλαμβάνεται τη διαδικασία. Εγώ με όλη την υπόλοιπη συζήτηση ένιωσα πάρα πολύ άβολα. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει εξαναγκαστεί στο κεκλεισμένων των θυρών για να μην ξαναζήσει την ντροπή από την αρχή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κίνδυνος για αυτή τη δίκη, δεν είναι μια δίκη που είναι στρωμένο το χαλί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα άκουσα, αυτά που άκουσα».

Η υπόθεση revenge porn κρατάει σε ένταση το κοινό εδώ και καιρό, με την Ιωάννα Τούνη να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της μέσα από τα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ