Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για μεγάλη μάχη αύριο. Θα παίξει με την Εστουδιάντες στο ΣΕΦ, στις 7 το απόγευμα. Στόχος είναι η πρόκριση στους οκτώ του EuroCup.
Επαναληπτικός αγώνας με νίκη από Μαδρίτη
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πήραν προβάδισμα στον πρώτο αγώνα. Νίκησαν 86-85 την Εστουδιάντες εκτός έδρας. Τώρα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θέλουν να σφραγίσουν την επιτυχία.
Ο αγώνας παίζεται Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, και μεταδίδεται από MEGA News. Η Φρόσω Δρακάκη, προπονήτρια του Ολυμπιακού, μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες.
Τι λέει η Δρακάκη για την πρόκληση
«Μπροστά μας έχουμε μία τεράστια πρόκληση: να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του EuroCup», είπε η Δρακάκη.
Η Εστουδιάντες παίρνει πολλούς πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και τρέχει γρήγορα. Πρέπει ο Ολυμπιακός να τους κλείσει τα ελεύθερα σουτ. Στην επίθεση, χρειάζεται καλύτερη ροή και να χτυπήσουν αδυναμίες του αντιπάλου.
Είναι κρίσιμη η στιγμή για την ομάδα. Με τον κόσμο δίπλα τους, περιμένουν πανηγύρια.