Τελειώνει σήμερα Κυριακή η ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α1 Γυναικών με τρεις αγώνες που κρατούν σε αγωνία τις ομάδες της μέσης και της ουράς της βαθμολογίας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν χθες νίκες, ενώ ο Αθηναϊκός ξεκουράζεται αυτή τη φορά. Οι μάχες αυτές μπορεί να αλλάξουν λίγο την εικόνα πιο κάτω στη λίστα, αφού όλες οι ομάδες ψάχνουν βαθμούς.
Οι μάχες της Κυριακής στο μπάσκετ γυναικών
Στις 13:00 ξεκινάει ο Πρωτέας Βούλας, που έχει ρεκόρ 3-5, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC με 4-4. Την ίδια ώρα, η Ανόρθωση Βόλου δέχεται τον Αμύντα στο ΕΑΚ Βόλου. Η ομάδα του Βόλου δεν έχει κερδίσει ακόμα φέτος, ενώ ο Αμύντας έχει μόλις μία νίκη και κάθεται προτελευταίος.
Βράδυ στις 18:00, στη Θεσσαλονίκη, ο Παναθλητικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο έχουν ίδιο ρεκόρ, 2-5, οπότε ο νικητής θα πάρει ανάσα. Οι διαιτητές είναι Αναστασιάδης Β., Αθανασιάδης και Παπαθανασίου.
Τι έγινε χθες και τα live
Χθες Σάββατο, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας με 88-43. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανσερραϊκό 78-66. Για τα σημερινά, οι αγώνες έχουν και refs: Μαρτινάκος-Τσαχάκης-Τσικριτσάκη στον Πρωτέα, Σπυρόπουλος-Ταρενίδης-Ντούρας στον Βόλο.
Live streams για τους αγώνες:
13:00 Πρωτέας Βούλας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC
13:00 Ανόρθωση Βόλου-Αμύντας
18:00 Παναθλητικός-ΠΑΟΚ