Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός στον ζωτικής σημασίας αγώνα κόντρα στη Λαμία, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 μέσα στα πρώτα 20 λεπτά.
Στο 4ο λεπτό, μετά από μια έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Όζμπολτ αρχικά νίκησε τον Ρατόν σε τετ-α-τετ, αλλά στη συνέχεια η φάση ανατράπηκε με ένα έξυπνο γύρισμα προς τον Κωστή, ο οποίος με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Νέες συγκινήσεις έφεραν και τα επόμενα λεπτά, καθώς η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Μια ακόμα βαθιά μπαλιά πίσω από την άμυνα της Λαμίας έθεσε τον Όζμπολτ σε θέση βολής, ο οποίος αυτή τη φορά έστρωσε άψογα στον Ζίνι, που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να ανεβάσει το σκορ σε 2-0.
Αυτό το γκολ είναι το 8ο της χρονιάς για την Stoiximan Super League από τον επιθετικό που αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ. Σημαντική η επίδοσή του, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τους Μπετανκόρ, Ελ Κααμπί και Μορόν.
Η αίσθηση ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μια θετική πορεία προς την κορυφή, είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Ο συνδυασμός της ομαδικής δουλειάς και των ατομικών επιδόσεων όπως αυτές του Ζίνι και του Όζμπολτ φαίνεται να δίνει νέα πνοή στην ομάδα.