Ξεκίνησε η προπώληση για τον αγώνα Βόλος-ΑΕΚ την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, και οι φίλοι της Ένωσης σπεύδουν ήδη να πάρουν θέσεις. Η ΠΑΕ Βόλος έβγαλε ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες, αφού περιμένουν μεγάλη κοσμοσυρροή από την Αθήνα. Ο αγώνας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League παίζεται στις 17:30, και τα εισιτήρια είναι έτοιμα.
Τιμές και πού παίρνεις εισιτήρια για Βόλο-ΑΕΚ
Οι τιμές ξεκινούν από 20 ευρώ για το βόρειο πέταλο, θύρες 31-42, και φτάνουν τα 50 για τα VIP. Δυτική εξέδρα σκέπαστρο και ανατολική, θύρες 43-56, πάνε στα 30. Η ΠΑΕ Βόλος δίνει εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ μετά από αίτημά τους, για ανατολική ή βόρειο.
Φίλοι του Βόλου, πηγαίνετε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό καθημερινά μέχρι Παρασκευή 27/2, από 9 το πρωί ως 5 το απόγευμα, Σάββατο 10-2, και Κυριακή 10-1. Μόνο με κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική, και χρειάζεστε όνομα, ΑΜΚΑ, ταυτότητα, τηλέφωνο, email. Ή online μέσω Ticketmaster, πατώντας εδώ, μέχρι την ώρα που αρχίζει ο αγώνας.
Για ΑΕΚ, τα εισιτήρια έρχονται μέσω Ticketmaster, αφού βγάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ τη δική της ανακοίνωση. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος λέει ακριβώς:
«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ (Κυριακή 1/3/26, 17.30) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
VIP: 50 ευρώ
Δυτική εξέδρα (σκέπαστρο): 30 ευρώ
Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56): 30 ευρώ
Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42): 20 ευρώ
Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.
Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στη Δυτική εξέδρα (σκέπαστρο) από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) καθημερινά και έως την Παρασκευή (27/2) από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τις 1.00 μ.μ.
Επιπλέον, οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέχρι και την έναρξη του αγώνα, μέσω της TICKETMASTER πατώντας ΕΔΩ
-H αγορά εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος γίνεται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
-Για την αγορά εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα εξής: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμός ταυτότητας, τηλέφωνο και email
Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42) μέσω της TICKETMASTER κατόπιν σχετικής ενημέρωσης – ανακοίνωσης από την ΠΑΕ ΑEK.»
Είσοδοι και ενεργοποίηση εισιτηρίων στο Πανθεσσαλικό
VIP μπαίνουν από κεντρική πύλη και είσοδο VIP. Οι φίλοι Βόλου από 2η πεζογέφυρα για όλες τις θύρες. ΑΕΚ για ανατολική, θύρες 43-56, από 1η πεζογέφυρα, και για βόρειο από 3η.
Έρχεστε νωρίς, λένε, για να μην μαζευτείτε όλοι μαζί και καθυστερήσετε. Και μην ξεχάσετε την ενεργοποίηση μέσω gov.gr wallet, βάσει του νέου νόμου. Παίρνετε PDF με τον κωδικό στο email, και το προσθέτετε εκεί – οδηγίες εδώ.
Η ΠΑΕ δεν βοηθάει με τεχνικά, πηγαίνετε στο support.gov.gr αν κολλήσετε. Ο αγώνας αυτός έρχεται μετά από νίκη του Βόλου την προηγούμενη βδομάδα, με την ΑΕΚ να κυνηγάει την κορυφή.