Τραυματίας Ντέσερς: Εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Τραυματίας Ντέσερς: Εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Ο Σίριλ Ντέσερς φεύγει νωρίτερα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και γυρίζει στην Αθήνα. Ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε εκτός ομάδας για τον αγώνα με την Ουγκάντα εξαιτίας πόνου στον μηρό. Τώρα, μετά από εξετάσεις, αποφάσισε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει τη θεραπεία του εκεί.

Επιβεβαίωση από Ελλάδα

Ο Νίκος Αθανασίου μίλησε στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και είπε ξεκάθαρα τι συμβαίνει. Ο Ντέσερς έχει τραυματισμό στον μηρό, μένει εκτός τουρνουά και παίρνει δρόμο για την Ελλάδα. Δεν θα παίξει άλλο στην εθνική Νιγηρίας.

Προϊστορία με τραυματισμούς

Πριν λίγο καιρό, ο Ντέσερς έχασε πολλές προπονήσεις του Παναθηναϊκού από κάκωση στην ποδοκνημική. Γύρισε πρόσφατα και σκόραρε ως βασικός στον αγώνα με τον Βόλο εντός έδρας. Αυτός ο νέος τραυματισμός έρχεται σε άσχημη στιγμή, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ χρειάζεται τους καλύτερους παίκτες.

Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του μηρού. Θα δούμε πόσες εβδομάδες θα λείψει από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα ελπίζει να μην είναι κάτι μεγάλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ