Καλά νέα για τον Κώστα Νεστορίδη. Ο γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργος, έκανε μια νέα αναφορά στην πορεία της υγείας του, δηλώνοντας ότι η αντίδραση του στη φαρμακευτική αγωγή που του δόθηκε από τους γιατρούς ήταν θετική.
Να θυμίσουμε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Πανιωνίου μπήκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το Σάββατο και την Κυριακή ο Γιώργος Νεστορίδης είχε ενημερώσει ότι η κατάστασή του ήταν δύσκολη. Σήμερα, όμως, ευτυχώς έστειλε θετικά νέα.
Εδώ είναι το αναλυτικό μήνυμά του
«Τελικά είχες φυλάξει την καλύτερη ντρίμπλα…για τώρα…. Αισιόδοξα τα μηνύματα.. αντέδρασε στη φαρμακευτική αγωγή που του δόθηκε από τους γιατρούς…!!! Ευχαριστούμε τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για όλη την προσπάθεια…!! Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς για τα μηνύματα και τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά…!!!».