Σένκεφελντ: «Ας ξεκινήσουμε με την ένταση που είχαμε στο β’ ημίχρονο απέναντι στη Βιγιαρεάλ»

Το σχόλιο του Μπαρτ Σένκεφελντ για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ, το μήνυμα ενόψει του «τελικού» με την Μακάμπι και η χαρά για τους Χουάνκαρ και Αϊτόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Ξεκινήσαμε αρκετά καλά και είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε το… χάσαμε λίγο σαν ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε με μεγαλύτερη ένταση. Κι αν πιέσεις με ένταση κι αποτελεσματικά αυτή την ομάδα κάνει λάθη. Αν όμως της δώσεις το χρόνο παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αν όμως τους βάλεις υπό πίεση θα κάνουν λάθη. Η έντασή μας λοιπόν ήταν μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτί είχαμε τις ευκαιρίες κι εκείνοι έκαναν τόσα λάθη“.

-Για τον «τελικό» με τη Μακάμπι Χάιφα:Όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι αυτός είναι ο στόχος μας“.

-Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στα 30 τελευταία λεπτά κι αν είναι ένα καλό «μονοπάτι» για τη συνέχεια:Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάμε απ’ την αρχή τους αγώνες μας με την ένταση που δείξαμε κι βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί κάναμε σαν ομάδα καλύτερο παιχνίδι και ήμασταν πιο ισορροπημένοι απέναντί τους. Αν τους αφήνεις να παίξουν, έχουν την ποιότητα και δεν χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Έχουν ποιότητα. Αυτό είναι πάντα το “κλειδί” στο παιχνίδι μας. Η ένταση, διότι όπως είδατε όταν παίζουμε έτσι είμαστε ισοδύναμοι απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες“.

-Για την επιστροφή του Χουάνκαρ και του Αϊτόρ:Είναι πολύ καλό που επέστρεψε Χουάνκαρ, που γύρισε καλά ο Αϊτόρ και βρίσκει ξανά το χρόνο συμμετοχής του. Σιγά-σιγά θα ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν για το πώς μπήκε κι έπαιξε τόσο καλά σ’ αυτό το παιχνίδι“.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ