Πιρόλα: Κίνητρο ο Ολυμπιακός – Η Καλύτερη Επιλογή

Πιρόλα: Κίνητρο ο Ολυμπιακός – Η Καλύτερη Επιλογή

Λορέντσο Πιρόλα: “Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη απόφαση!”

Ο Λορέντσο Πιρόλα, μιλώντας σε ιταλικό Μέσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη απόφαση της καριέρας του. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων Ιταλίας αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που εισπράττει από τον σύλλογο και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικότερα, ο Λορέντσο Πιρόλα δήλωσε:

  • Για την Εθνική Ελπίδων Ιταλίας:“Ως αρχηγός, το όνειρό μου είναι να σηκώσω το τρόπαιο.”
  • Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό:“Μετά από μια δύσκολη σεζόν στη Σαλερνιτάνα, η ευκαιρία που μου δόθηκε από τον Ολυμπιακό, με το πρότζεκτ και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, ήταν καθοριστική. Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω.”
  • Για τα ντέρμπι στην Ελλάδα:“Τα ντέρμπι είναι απαιτητικά. Οι ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, έχουν δυναμική παρουσία στην Ευρώπη, κάνοντας τη μάχη για την κορυφή σκληρή.”
  • Για την εμπειρία του στην Ίντερ:“Ήταν μια σημαντική εμπειρία, δίπλα σε παίκτες όπως ο Μπρόζοβιτς, με τον Αντόνιο Κόντε να απαιτεί το μέγιστο από κάθε παίκτη, ανεξαρτήτως ηλικίας.”
  • Για το μέλλον του:“Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μου. Ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο από κάποιες ομάδες της Serie A και πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση στους νέους παίκτες βελτιώνεται.”

Με τις δηλώσεις του, ο Λορέντσο Πιρόλα υπογράμμισε την σημαντικότητα της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά, την εμπιστοσύνη που νιώθει και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ