Πετράκης: «Σημαντικό το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου»

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, οι παίκτες της ομάδας του Παναιτωλικού είχαν τη σωστή νοοτροπία και ο αγωνιστικός τους χαρακτήρας βελτιώθηκε μετά το γκολ, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την απόδοση και τη νίκη επί της Κηφισιάς. Επίσης, εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα βελτιώνεται σταδιακά, παρατηρεί κίνητρο και πίστη και εξήρε τον Ζοάο Πέδρο.

Περισσότερα:
«Είναι πολύ σημαντικό το σημείο που προηγηθήκαμε. Είχαμε και πριν καλές στιγμές, αλλά εκείνο το χρονικό σημείο αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Μπράβο για τη νοοτροπία, για την εικόνα και το αποτέλεσμα στα παιδιά.

Η εικόνα της ομάδας μας στα τελευταία παιχνίδια είναι θετική. Αν και δεν είχαμε τις απαιτούμενες νίκες, η εμφάνισή μας και η νίκη σήμερα μας κάνουν ευτυχισμένους. Πρέπει να παραμένουμε συνεχώς σε βελτίωση ως ομάδα και να διατηρούμε αυτή την ανάπτυξη βήμα-βήμα».

Σχετικά με το ότι η ομάδα χρειάστηκε να φτάσει στην 13η αγωνιστική για να δείξει αυτή την ψυχολογία:
«Όλοι αντιλαμβανόμαστε την θέση μας. Είχαμε μεγάλη κίνητρο και πίστη. Αυτά τα στοιχεία, μαζί με την αίσθηση της αδικίας για τη θέση μας, μας κίνησαν. Κοιτάμε προς το επόμενο σημαντικό παιχνίδι».

Σχετικά με το ότι ο Ζοάο Πέδρο τον είχε απογοητεύσει με τον Λεβαδειακό και τώρα συνέβη το αντίθετο:
«Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος για τον Πέδρο, ο οποίος θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ