Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στόπερ και τώρα κοιτάει προς τον Βάνια Ντρκούσιτς, όπως λένε σλοβενικά ΜΜΕ. Ο 26χρονος αμυντικός παίζει στη Ζενίτ από το 2024 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029. Έχει κάνει 20 εμφανίσεις φέτος, ενώ μετρά 26 συμμετοχές με την εθνική Σλοβενίας – ήταν βασικός σε όλα τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Σουηδία, Ελβετία και Κόσοβο.
Η Ζενίτ και οι προοπτικές του Ντρκούσιτς
Παρότι η Ζενίτ παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ρωσίας και προσφέρει καλές οικονομικές συνθήκες, το ρωσικό ποδόσφαιρο έχει απομονωθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτός ο παράγοντας θεωρείται καθοριστικός στη σκέψη του Ντρκούσιτ για το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές κοντά στον παίκτη, ανοίγονται αρκετές επιλογές, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο σοβαρός υποψήφιος.
Ο ελληνικός σύλλογος δείχνει σταθερός οικονομικά και έχει ομάδα με παίκτες όπως ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο Τάισον, ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και ο Φέντορ Τσάλοφ. Ο ΠΑΟΚ έκανε ήδη δύο κινήσεις για τη χειμερινή περίοδο, φέρνοντας τον Χρήστο Ζαφείρη και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα θέλει να δυναμώσει την άμυνα της.