Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (31/03).
Μετά την επιστροφή των Μιχαηλίδη, Σάστρε, Οζντόεφ, Τσιγκάρα τη Δευτέρα (25/03), ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει την ένταξη και του Μπάμπα Ράχμαν στην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής από το Γκάνα ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην κανονική προπόνηση.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένει επίσης τους έξι διεθνείς (Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Κοτάρσκι, Τζίμας) που θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις. Απουσιάζει εξακολουθεί να είναι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε άσκηση στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Η προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής και συνέχισε με εργασία στην άμυνα, στη μετάβαση και στην κατασκευή των επιθέσεων. Στο τελευταίο κομμάτι, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έλαβαν μέρος σε ένα τουρνουά υψηλού ρυθμού.