Ο Παναθηναϊκός πήρε ανάσα ενόψει του αγώνα Κυπέλου με την Καβάλα, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ είδε κάποιους παίκτες να επιστρέφουν. Σήμερα το πρωί, 15 Δεκεμβρίου, η ομάδα ξεκίνησε μίνι προετοιμασία στο κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ρενάτο Σάντσες μπήκε πίσω στο κανονικό πρόγραμμα, κάνοντας κανονική προπόνηση.
Επιστροφές και απουσίες στην προπόνηση
Και ο Φακούντο Πελίστρι έκανε μέρος της δουλειάς με την ομάδα. Από την άλλη, ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνέχισε θεραπεία για να γυρίσει γρηγορότερα. Ο Άνταμ Τσέριν έλειψε ξανά εξαιτίας ίωσης, ενώ οι Σίριλ Ντέσερς και Αλμπάν Λαφόν λείπουν αφού πήγαν στις εθνικές τους για το Κόπα Άφρικα – η Νιγηρία και η Ακτή Ελεφαντοστού τους περιμένουν.
Δύο γκρουπ για τους πράσινους
Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που ξεκίνησαν χθες στον νικηφόρο αγώνα με τον Βόλο ακολούθησαν αποθεραπεία, για να συνέλθουν γρήγορα. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, πέρασαν σε ασκήσεις με μπάλα και τελείωσαν με μικρό παιχνίδι.