Συγκλονιστική η εικόνα από την Αθήνα, δύο χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη των θυμάτων με μια δυνατή ανάρτηση.
“Για τους 57 αγγέλους, για τα παιδιά μας”, έγραψε η ομάδα του Πειραιά, αναδεικνύοντας την ατμόσφαιρα οδύνης και συλλογικής μνήμης.
Δύο Χρόνια Μετά: Η Αθήνα Θυμάται
Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα ήταν μεγαλειώδης, με χιλιάδες κόσμου να συμμετέχουν για να τιμήσουν τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Η απώλεια των 57 ψυχών παραμένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη της ελληνικής κοινωνίας.
Η Συγκινητική Ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των social media, εξέφρασε την αλληλεγγύη της στις οικογένειες των θυμάτων. Η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση, αποτυπώνει με τον πιο έντονο τρόπο το μέγεθος της συγκέντρωσης και τη φόρτιση της στιγμής. Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και μνήμης.