Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει ήδη δύο αξιόπιστες λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, όμως οι φήμες από την Αργεντινή επιμένουν για ενδιαφέρον για τον Φαμπρίτσιο Μπούστος της Ρίβερ Πλέιτ.
Ενίσχυση στα δεξιά για τον Ολυμπιακό;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Φαμπρίτσιο Μπούστος για τη θέση του δεξιού μπακ. Παρά την παρουσία των Ροντινέι και Κοστίνια, οι Πειραιώτες φαίνεται πως δεν αποκλείουν την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, αναζητώντας πιθανώς μια επιπλέον ποιοτική λύση.
Ποιος είναι ο Φαμπρίτσιο Μπούστος
Ο Φαμπρίτσιο Μπούστος είναι ένας 29χρονος Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ. Ωστόσο, δεν έχει εξασφαλίσει θέση βασικού, καθώς συνήθως αποτελεί αναπληρωματική λύση πίσω από τον Μοντιέλ. Έχει συμβόλαιο με τους “μιγιονάριος” μέχρι το τέλος του 2027, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε και Ιντερνασιονάλ. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του εκτιμάται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε το tweet που αναφέρει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:
????? Olympiacos tiene en carpeta a Fabricio Bustos.
?? Hoy suma minutos por la lesion de Montiel. Sabe que es suplente pero que tiene chances de pelear el puesto.
?? HOY no lo veo yendose de River.
?? @prcandado pic.twitter.com/vBlj55hJ6M
— Info Gallardista (@InfoGallardista) April 3, 2025
Παρακολουθήστε ένα βίντεο με highlights του Φαμπρίτσιο Μπούστος:
Είναι σημαντικό να τονιστεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Ωστόσο, οι πληροφορίες από την Αργεντινή επιμένουν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια πιθανή μεταγραφή.