Ολυμπιακός Πρωτοπόρος: Διοργάνωσε με Επιτυχία το UEFA Club Media Forum στην Ελλάδα

Ολυμπιακός Πρωτοπόρος: Διοργάνωσε με Επιτυχία το UEFA Club Media Forum στην Ελλάδα

Εκατό χρόνια ιστορίας γιορτάζει ο Ολυμπιακός και το UEFA Club Media Forum φιλοξενήθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” δίνοντας μία ξεχωριστή λάμψη στους εορτασμούς.

UEFA Club Media Forum στον Πειραιά: Φόρος τιμής στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Σημαντικά στελέχη από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και εκπρόσωποι της UEFA, της ECA και της UC3 συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Βερνίκος, Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τον σύλλογο στην σημαντική αυτή συνάντηση.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των UEFA competitions και τη διαχείριση των media, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην βελτιστοποίηση των operations των αγώνων και στην αποτελεσματική επικοινωνία με τα μέσα.

To Club Media Forum της UEFA, θεσμός που ξεκίνησε το 2014, αποτελεί ένα forum διαλόγου ανάμεσα σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Συμμετέχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Άγιαξ, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ίντερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Τσέλσι.

Ο Ντέιβιντ Περέτ, Senior Media Operation Manager της UEFA, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του προς τον Ολυμπιακό. «Θα ήθελα να ευχηθώ στον σύλλογο και σε όλους όσους εργάζονται για αυτόν, καθώς και στους φιλάθλους του, τα καλύτερα για τα γενέθλιά τους. Είναι ένας εκπληκτικός σύλλογος με απίστευτο πάθος στην πόλη του Πειραιά. Τους εύχομαι μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδου και τα καλύτερα για τα επόμενα 100 χρόνια.»

Ο Μάιλ Μπρίνκχαους, Head of Communications του Άγιαξ, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την ιστορική επέτειο: «Θερμά συγχαρητήρια για αυτήν την σημαντική επέτειο. Ο Άγιαξ γιορτάζει φέτος τα 125 χρόνια του. Εντυπωσιαστήκαμε με τους εορτασμούς σας στην Αθήνα και τον Πειραιά, ιδιαίτερα με τα πυροτεχνήματα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία για τα επόμενα 100 χρόνια σε όλα τα αθλήματα. Είναι αξιοθαύμαστο το πόσα αθλήματα υποστηρίζετε, σε αντίθεση με τον Άγιαξ που είναι ένας καθαρά ποδοσφαιρικός σύλλογος. Είδα όλα τα τρόπαια που έχετε κατακτήσει. Σας ευχόμαστε ακόμα 100 χρόνια γεμάτα υγεία.»

Η Μαλβίνα Ντόντι, Media Relations Specialist της Ίντερ, μοιράστηκε τις εντυπώσεις της: «Χρόνια πολλά από την Ίντερ! Είστε ένας τεράστιος σύλλογος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχετε σπουδαίους φιλάθλους και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Αθήνα. Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, περάσαμε υπέροχα. Η πόλη και ο σύλλογός σας είναι υπέροχοι. Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.»

Η επιλογή του “Γ. Καραϊσκάκης” για τη διεξαγωγή του φετινού UEFA Club Media Forum έγινε κατόπιν επιθυμίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλησε να τιμήσει τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού φιλοξενώντας εκπροσώπους κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων στην καρδιά του Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ