Ολυμπιακός: Πολλά προβλήματα πριν το ματς με τον Άρη

Ολυμπιακός: Πολλά προβλήματα πριν το ματς με τον Άρη

Η ομάδα του Ολυμπιακού πρέπει να αντιμετωπίσει τον Άρη την Κυριακή στο «Βικελίδης» και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εξαιτίας απουσιών και τραυματισμών στο ρόστερ της.

Πέραν του Ελ Αραμπί, που είναι εκτός λόγω τραυματισμού, αναγκαστικά εκτός αγώνα βρίσκονται ο Μπιανκόν, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού, και ο Ναβάρο που είναι αμφίβολος. Επίσης, οι Μπιέλ και Ρίτσαρντς αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, ενώ οι Φορτούνης, Ροντινέι, Έσε και Ορτέγκα είναι καταβεβλημένοι μετά τον αγώνα της Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ θα περιμένει μέχρι αύριο για να δει ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Σε περίπτωση που ο Ναβάρο δεν είναι έτοιμος και με τις απουσίες των Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί, θα υπάρχει μόνο ο Γιόβετιτς ως επιλογή στην επίθεση, με εναλλακτική τον Μασούρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ